Jestli můžu doporučit, tak objednala jsem pro 8mesicni dceru saty na svatbu, pro…
Jestli můžu doporučit, tak objednala jsem pro 8mesicni dceru saty na svatbu, protoze jsem potrebovala mintovo-bile a tady byl vyber mizerny a spokojenost velika,...
Tedy smirky na nehty místo za 100,-Kč už budu mít o 300,-Kč a vcáe...
Tedy smirky na nehty místo za 100,-Kč už budu mít o 300,-Kč a vcáe dráž ? doplňuji: jsem ZLATNÍK na šperky je to...
Objednáno kamarádce 31.5.. doručeno za 9 dní To snad ani nemohlo jít z...
Objednáno kamarádce 31.5.. doručeno za 9 dní 😲 To snad ani nemohlo jít z Číny. Vesta je stejně hezká, jako na fotce. CZK...
Zdravím Má niekto skúsenosť s iptv len alebo iptv smarters m3u playlist...
Zdravím Má niekto skúsenosť s iptv len alebo iptv smarters m3u playlist ? Nákup z alixpresu ?
Poraďte, pls, kde v appce nastavím, že chci jenom z evropského skladu. Jde to...
Poraďte, pls, kde v appce nastavím, že chci jenom z evropského skladu. Jde to vubec?
Poprvé v životě jsem se nedívala na recenze a vlastně jsem i přehlédla nějaké...
Poprvé v životě jsem se nedívala na recenze a vlastně jsem i přehlédla nějaké jednotky 🤣😱🙈 No při rozbalení mě pouze vyletělo...
Zdravím. Řešil někdo z vás něco takového? 2021.04.10 07:48 (GMT-7): Prohibited …
Zdravím. Řešil někdo z vás něco takového? 2021.04.10 07:48 (GMT-7): Prohibited items,destroyed in sorting center. 2021.04.10 02:11 (GMT-7): Exception parcel handling in sorting center....
Dnešní pošta! :D U těch laků si nejsem jistá, který z odkazů to je,...
Dnešní pošta! :D U těch laků si nejsem jistá, který z odkazů to je, protože jsem nakupovala na více stránkách, ale domnívám se, že...
Ahoj holky, kupovali jste si někdo hračku pro dospěle? Mohli by jste mi dát...
Ahoj holky, kupovali jste si někdo hračku pro dospěle? Mohli by jste mi dát recenze? klidne i do chatu :) chci něco pořídit přitelkyni...
Princeznovsky balíček
Princeznovsky balíček 🤩