Takhle to dopadá, když člověk nečte Potřebovala jsem náhradní gripy na tužky. …
Takhle to dopadá, když člověk nečte 🤣 Potřebovala jsem náhradní gripy na tužky. “Jéé růžový!” šup s tím do košíku. Na mojí...
Přidám jednu zkušenost, určitě jsem neobjevil Ameriku, ale mne to zarazilo, tak …
Přidám jednu zkušenost, určitě jsem neobjevil Ameriku, ale mne to zarazilo, tak prosím nekamenovat.
Objednával jsem anténu a záměrně vybral sklad a dopravu Španělsko. Prodejce...
Dobrý den, má tu někdo zkušenosti s nákupem luku, popřípadě nějaký odkaz na prod…
Dobrý den, má tu někdo zkušenosti s nákupem luku, popřípadě nějaký odkaz na prodejce ze skladem v EU? Dekuji. Foto ilustrativní.
Dobrý večer, kde najdu jméno a adresu odesílatele na Aliexpressu? Našla jsem jen…
Dobrý večer, kde najdu jméno a adresu odesílatele na Aliexpressu? Našla jsem jen licenci v čínštině 😒a gramáž balíčku? Poradí někdo?
Zdravím, nevíte někdo co to znamená? Nedávno se mi automaticky do aplikace Pošta…
Zdravím, nevíte někdo co to znamená? Nedávno se mi automaticky do aplikace Pošta Online přidala jedna zásilka kterou má na starost Yanwen ale když...
Nemáte někdo zkušenosti ZK České Pošty+zásilky z Ali a email avizo zásilek. Jaké…
Nemáte někdo zkušenosti ZK České Pošty+zásilky z Ali a email avizo zásilek. Jaké všechny informace o zásilce chodí?
Dotaz. Co mám teď očekávat, případně o co se jedná?
Dotaz. Co mám teď očekávat, případně o co se jedná?
najdi 10 rozdílů :D, ne jeden stačí a cena za zboží to není, vzácný...
najdi 10 rozdílů :D, ne jeden stačí a cena za zboží to není, vzácný pane :D
Tak jsem si udělal radost a objednal pár věcí, bylo to od různých prodejců...
Tak jsem si udělal radost a objednal pár věcí, bylo to od různých prodejců a kupodivu to přišlo vše najednou. Dodání 3 týdny 🤗👍
...