Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 358

Diskuze

Holky dnes dorazili dvoje šaty, objednáno 15.5, tak posílám …

Holky dnes dorazili dvoje šaty, objednáno 15.5, tak posílám foto, myslela jsem, že dorazí hadr, ale za mne spokojenost, jdu objednat ještě holce😉

Ahoj myslíte , že to dojde? Nebo je to ztracené?

Ahoj myslíte , že to dojde? Nebo je to ztracené? 😃

Má někde Alík filtr pro „stát odesílatele“? Abych nemusel otevírat jednotlivé po…

Má někde Alík filtr pro "stát odesílatele"? Abych nemusel otevírat jednotlivé položky, u kterých není možnost odesílatele z EU.

Mamky, když dam dopravu 7dni- opravdu to přijde? Máte zkušen…

Mamky, když dam dopravu 7dni- opravdu to přijde? Máte zkušenost? Děkuji

Dobrý den holky. Jak je to prosím teď s tím clem. Vím že DPH…

Dobrý den holky. Jak je to prosím teď s tím clem. Vím že DPH je 21% z ceny..ale clo se platí od jaké sumy?...

Nemá někdo na prodej tyto čelenky? Kupovala jsem na ali ale …

Nemá někdo na prodej tyto čelenky? Kupovala jsem na ali ale teď se balíček někde zatoulal😏

Ahojte, neviete mi poradiť kde, či, ako hľadať takýto štýl tričiek? Nevideli ste…

Ahojte, neviete mi poradiť kde, či, ako hľadať takýto štýl tričiek? Nevideli ste nahodou na Ali alebo česke eshopy? Po 3 dňoch hladania sa...

Nakupuji na Ali už dlouho, myslela jsem , že mě nic nepřekvapí. Vím, že...

Nakupuji na Ali už dlouho, myslela jsem , že mě nic nepřekvapí. Vím, že zboží vozí už delší dobu různé česke společnosti, ale dneska...

Ahoj, už se to tu řešilo vícekrát, nicméně bych se rád dostal k aktuálním...

Ahoj, už se to tu řešilo vícekrát, nicméně bych se rád dostal k aktuálním informacím ohledné té šaškárny s proclíváním veškerých balíčků bez ohledu...

Zdravim poradi nekdo jak se da nakoupit za penize a vyuzit ty nasbirane mince...

Zdravim poradi nekdo jak se da nakoupit za penize a vyuzit ty nasbirane mince z ali? Viz fotka.