Jak poslat video k reklamaci, prosím? Vyzkoušeno rajče, YouTube, ulozto,klasický…
Jak poslat video k reklamaci, prosím? Vyzkoušeno rajče, YouTube, ulozto,klasický email a nic z toho cinan neotevre
Zdravím, mám dotaz.. Přišlo mi zboží co jsem si objednal, ale v jiné barvě...
Zdravím, mám dotaz.. Přišlo mi zboží co jsem si objednal, ale v jiné barvě a cena celkem dost, 800 Kč...Má smysl otevírat spor a...
Dobrý den neprodáva někdo příslušenství na panenku baby Bor…
Dobrý den neprodáva někdo příslušenství na panenku baby Born? děkuji
Ahoj, objednala jsem toto a dorazil jen jeden druh uchytek. Jsem naštvaná, nesta…
Ahoj, objednala jsem toto a dorazil jen jeden druh uchytek. Jsem naštvaná, nestalo to zas tak málo, čekala jsem na to dlouho a teď...
Ahoj Lidi, hledal jsem, ale nenašel.. Chtěl sem se zeptat, jde Vám vybrat...
Ahoj Lidi, hledal jsem, ale nenašel.. Chtěl sem se zeptat, jde Vám vybrat kupon v "Coupon Pals"? Při pokusu vybrat kupon, mi to...
Kupujte za malou cenu a vyšší dopravu, než za cenu včetně dopravy, tzn free...
Kupujte za malou cenu a vyšší dopravu, než za cenu včetně dopravy, tzn free shipping.
Na free shipping celníci dopravné ještě přirazí podle tabulek, a...
Ahoj, omlouvám se pokud to sem nepatří, ale nevím kde jinde bych se zeptal.. ...
Ahoj, omlouvám se pokud to sem nepatří, ale nevím kde jinde bych se zeptal.. Zajimalo by mě jak nakoupit zboží z Anglie ? Obecně,...
Dobrý den, mohl bych radu píšou doručeno ale nic nepřišlo jak pokračovat dál? Dě…
Dobrý den, mohl bych radu píšou doručeno ale nic nepřišlo jak pokračovat dál? Děkuji za odpověď
Zdravím. Prosím vás lépe znalé kde nastavím na stránkách AliExpress aby to vyhle…
Zdravím. Prosím vás lépe znalé kde nastavím na stránkách AliExpress aby to vyhledavalo je z evropských skladu. A jde to nastavit někde na mobilní...
Nevíte někdo, jak prodloužit dobu doručení? Za 17 hodin by se to mělo uzavřít...
Nevíte někdo, jak prodloužit dobu doručení? Za 17 hodin by se to mělo uzavřít a mně nic nedošlo i když to píše, že je...