Krásný den přeji, chci se podělit s mega rychlosti co se mi …
Krásný den přeji, chci se podělit s mega rychlosti co se mi za celou dobu co objednábám na ali ještě nestalo,v sobotu večer objednáno...
AhojteProsím vás vie mi niekto zistiť či objednávka už je na ceste alebo kde...
Ahojte🙂Prosím vás vie mi niekto zistiť či objednávka už je na ceste alebo kde sa nachadza?Lebo nikde sa k tomu nemôžem dohľadať😕.Dakujem
Objednávka ze začátku ledna po stížnosti na Českou poštu balíček nečekaně přiše…
Objednávka ze začátku ledna 😁 po stížnosti na Českou poštu balíček nečekaně přišel po dvou dnech 😆 Jinak super barvy,drží zatím velmi dobře.
Krásný den přeji, chci se podělit s mega rychlosti co se mi za celou...
Krásný den přeji, chci se podělit s mega rychlosti co se mi za celou dobu co objednávám na ali ještě nestalo,v sobotu večer objednáno...
AROMA DIFUSÉR: Prosím o doporučení aroma difuséru, pokud má někdo ozkoušený z Al…
AROMA DIFUSÉR: Prosím o doporučení aroma difuséru, pokud má někdo ozkoušený z Ali.. Děkuji
Prosím jak mám toto chápat ? Nic jsem nedostala ani jsem neoznačovala jako přija…
Prosím jak mám toto chápat ? Nic jsem nedostala ani jsem neoznačovala jako přijaté. Zároveň je to v doručování. Kde to tedy je ?...
Ahoj kupoval někdo smart hodinky… Dámské… S tím, aby uměly přijímat hovory n…
Ahoj kupoval někdo smart hodinky... Dámské... S tím, aby uměly přijímat hovory nebo i napsat SMS?
Prosím o radu, nic k tomu nemůžu najít. Loni jsem za balíček poprvé doplácela...
Prosím o radu, nic k tomu nemůžu najít. Loni jsem za balíček poprvé doplácela DPH a nechala se zastupovat českou poštou v řízení za...
Omlouvám se za téma, ale lupa mi toho mnoho neřekla. Je důvodem otevření sporu...
Omlouvám se za téma, ale lupa mi toho mnoho neřekla. Je důvodem otevření sporu odeslání z jiné země? Případně mi nefér platit poštovné, a...
10.5. jsem objednal, dnes dorazil :) zatím při testování po 4hod úbytek 50%, dob…
10.5. jsem objednal, dnes dorazil :) zatím při testování po 4hod úbytek 50%, dobře sedí v uchu.