Zdravim vsechny, chtel bych se zeptat, jestli mate nekdo zkusenosti s „Airpody“,…
Zdravim vsechny, chtel bych se zeptat, jestli mate nekdo zkusenosti s "Airpody", ktere funguji i na poslednich IOS? Mam jedny stare a ty nejdou...
Čau, možná už se to řešilo. Nikde jsem nenašel, do kdy je třeba...
Čau, možná už se to řešilo. Nikde jsem nenašel, do kdy je třeba obědnat zboží z Čajny, aby nepodlehlo tomu novému clení od...
Za jak dlouho jste měli většinou balík doma,když ve sledování bylo clearing cust…
Za jak dlouho jste měli většinou balík doma,když ve sledování bylo clearing customs?
Sháním bezpečnostní čumáky na hračky 3cm a větší,nemá někdo,prosím?
Sháním bezpečnostní čumáky na hračky 3cm a větší,nemá někdo,prosím?
Stalo se už někdy někomu, že česká pošta přiřadila balíku (původem z Ukrajiny) č…
Stalo se už někdy někomu, že česká pošta přiřadila balíku (původem z Ukrajiny) číslo balíku, které už dřív bylo pro mou zásilku z Číny...
Prosím neviděl někdo dekuji
Prosím neviděl někdo dekuji
Dobrý večer, kamarádka objevila aplikaci Vova. Mě to, ale přijde dost podobne Al…
Dobrý večer, kamarádka objevila aplikaci Vova. Mě to, ale přijde dost podobne Ali. Ona tvrdí, ze tady nebude platit DPH ani clo. Tak se...
Dobrý den, psal prodejce viz foto má někdo zkušenosti s tím že tak opravdu...
Dobrý den, psal prodejce viz foto má někdo zkušenosti s tím že tak opravdu vrátí na účet? Bohužel to byl dárek tak bych nerada...
Ahoj ,mate nekdo zkusenost s nejakym mini projektorem ? Muzete mi neco doporucit…
Ahoj ,mate nekdo zkusenost s nejakym mini projektorem ? Muzete mi neco doporucit ? Cena do 3 tis ? Diky moc