Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 364

Diskuze

Dobrý den, nějaké vaše pozitivní zkušenosti s objednáním dekorací na svatbu? Pro…

Dobrý den, nějaké vaše pozitivní zkušenosti s objednáním dekorací na svatbu? Prosím kdyžtak o odkazy 😊

Zdravim , Otázka asi už po 100, dekuji Budou se muset proclivat...

Zdravim , Otázka asi už po 100, dekuji Budou se muset proclivat všechny nákupy z Činy ? Dekuji

Prosím,nema někdo odkaz na lego s dinosaury? Vím,že to tady určitě někdo daval,a…

Prosím,nema někdo odkaz na lego s dinosaury? Vím,že to tady určitě někdo daval,ale nemůžu už dohledat🙏

taky někomu napsali tohle? to jako myslí vážně??? a to mi už mělo příští...

taky někomu napsali tohle?🙈🙈🙈 to jako myslí vážně??? a to mi už mělo příští týden dojít... 🙈

Zdravím, tohle mi dorazilo. Pravdepodobne nějaký dárek, jelikož jsem to neobjedn…

Zdravím, tohle mi dorazilo. Pravdepodobne nějaký dárek, jelikož jsem to neobjednavala. Na package je napsáno hairdressing tool. Poradi někdo k čemu to je?😂

Nebude prodavat nekdo neco s vaianou? Zaspala jsem diky

Nebude prodavat nekdo neco s vaianou? Zaspala jsem diky

Prosím o radu, artikl by mi měl dorazit do 2.6.21, nebyl by někdo schopen...

Prosím o radu, artikl by mi měl dorazit do 2.6.21, nebyl by někdo schopen zjistit, kde je? Cílová destinace je správně Německo. Už si...

Prosím, jak mám řešit, když Číňan místo CZ skladu a dodáním 4-10 dní odeslal...

Prosím, jak mám řešit, když Číňan místo CZ skladu a dodáním 4-10 dní odeslal z Číny,s dodáním až někdy v srpnu? Jde mi i...

Čau. Jak je to prosím s DPH u zboží z Německa? Měl jsem za...

Čau. Jak je to prosím s DPH u zboží z Německa? Měl jsem za to ze když objednam z EU skladu tak se dph...

Jsem marná. Pokouším se synovi spárovat dětské chytre hodinky s mobilem. Jak spu…

Jsem marná. Pokouším se synovi spárovat dětské chytre hodinky s mobilem. Jak spustil v hodinách bluetooth a kterou využíváte aplikaci? Díky za rady. ...