Zdravím dnes došli dceři hodinky můžete mi prosím poradit jak se nebo kde najdu...
Zdravím dnes došli dceři hodinky můžete mi prosím poradit jak se nebo kde najdu úpravu času? Ani v hodinkách ani v aplikaci jsem to...
Máte někdo prosím ověřený odkaz na lego Duplo ? Či jiné lego…
Máte někdo prosím ověřený odkaz na lego Duplo ? Či jiné lego které pasuje na Duplo ? 🙃 Dekuji
Máte prosím někdo ověřený odkaz na lego Duplo či jiné lego které bude pasovat...
Máte prosím někdo ověřený odkaz na lego Duplo či jiné lego které bude pasovat ? 🙃
Opět moje úchylka na potahy židli.Plasticky reliéf,barva sedí,materiál a ušití t…
Opět moje úchylka 🤭na potahy židli.Plasticky reliéf,barva sedí,materiál a ušití taky.Opet super Kauf,když vidím kolik za to chtějí v ČR.Odkaz snad najdu.👍🍀CZK 275.33 ...
SC
😘 SC
Máte někdo dobrý odkaz na hodinky, co umí zrcadlit obraz z mobilu ( určitou...
Máte někdo dobrý odkaz na hodinky, co umí zrcadlit obraz z mobilu ( určitou stránku, kde něco sleduji a chci vidět co se děje,...
Dobrý den, objednával na Ali někdo elastický potah na pohovku do L? případně pro…
Dobrý den, objednával na Ali někdo elastický potah na pohovku do L? případně prosím foto.. Děkuji 🙂
Asi z ČR celnice dostanu psotník. Už 2 měsíce zpracovávají zásilku v hodnotě...
Asi z ČR celnice dostanu psotník. 🙈 Už 2 měsíce zpracovávají zásilku v hodnotě 10 éček. Pošta od 6. 3. hlásí ve sledovači zásilek,...
Ahoj,doporučite mi prosim nekdo fixy na kaminky s rychlym dodanim :)))) Dekuju
Ahoj,doporučite mi prosim nekdo fixy na kaminky s rychlym dodanim :)))) Dekuju 😉
Lidičkové kterým psalo Ali toto (viz.první foto) nezoufejte.Mě to napsali minulí…
Lidičkové kterým psalo Ali toto (viz.první foto) nezoufejte.Mě to napsali minulí týden a dnes balíček co měl přijít až za 56 dní přišel takže...