Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 368

Diskuze

Zdravím, chtěla bych se zde inspirovat i zeptat zda máte nějaké tipy na...

Zdravím, chtěla bych se zde inspirovat i zeptat zda máte nějaké tipy na vylepšováky do kanceláře/pracovnímu stolu, které lze objednat ze skladů v...

Zdravím vás takhle při pátku Budu si objednávat na Alíku dlouhý světelný řetěz….

Zdravím vás takhle při pátku ☀️ Budu si objednávat na Alíku dlouhý světelný řetěz. Kamarádky si ho před pár lety kupovaly a používáme je...

Dobrý deň , Chcela by som sa spýtať či si už raz niekto objednal...

Dobrý deň , Chcela by som sa spýtať či si už raz niekto objednal tieto ponožky ( samozrejme že ich je viac druhov )...

Dobrý den. Tak tu mám také ukázku paruk . Já jsem spokojená....

Dobrý den. Tak tu mám také ukázku paruk 😉. Já jsem spokojená. Kdo má zájem, klidně objednejte, byly tu za týden...

Ahoj, objednával někdo z vás tohle z Ali? Děkuji

Ahoj, objednával někdo z vás tohle z Ali? Děkuji

Tak se nestydte Ma nekdo v aute majak?

Tak se nestydte 😉 Ma nekdo v aute majak? ✔️😉😊

Prosím, poradí někdo? Co teď? Balík nepřišel ale samo to skočilo v aplikaci,že u…

Prosím, poradí někdo? Co teď? Balík nepřišel ale samo to skočilo v aplikaci,že už to bylo doručeno...

Ahoj, zas a znovu prosím o radu… Kdo máte kameru z Ali, stalo se...

Ahoj, zas a znovu prosím o radu... Kdo máte kameru z Ali, stalo se vám, že nešla spustit v aplikaci? (viz. obrazek) Nevím proč,...

Taky už Vám někdy přišel obr balík a v něm xy malých od různých...

Taky už Vám někdy přišel obr balík a v něm xy malých od různých prodejců? Mě dnes poprve😁😁😁

Máte někdo z Ali android tv box? Zajimalo by mě jestli se vyplati objednat...

Máte někdo z Ali android tv box? Zajimalo by mě jestli se vyplati objednat popřípadě některé tv boxy co jsem koukala maji za priplatek...