Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 369

Diskuze

Tieto obálky boli láska na prvý pohľad Objednávala som už aj lacnejšie, zelené…

Tieto obálky boli láska na prvý pohľad 😅 Objednávala som už aj lacnejšie, zelené stáli v akcii cca 1,90€ 🤷🏻‍♀️ bez akcie 2,90€ 😊...

Kupoval někdo tohle rádio? Možná to není rádiem, ale mám u toho kameru a...

Kupoval někdo tohle rádio? Možná to není rádiem, ale mám u toho kameru a po aktualizaci aplikace mi to hlásí nějaké audio upozornění (nebezpečí)....

Máte někdo zkušenost? Hrajou aspoň trochu dobře?

Máte někdo zkušenost? Hrajou aspoň trochu dobře?

Poradte kde sa nastavuje, aby ukazoval tovar z EU skladov? Ide to vlastne?? Dike…

Poradte 🙏kde sa nastavuje, aby ukazoval tovar z EU skladov? Ide to vlastne?? Dikesko

Sháním holky prosím sháním tyto šaty málokteré mi sedí ,ale tento střih jo...

❗Sháním❗ holky prosím sháním tyto šaty málokteré mi sedí ,ale tento střih jo potřebuji na svatbu. Nevíte kde sezenu? Jinou barvu ne...

Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s fóliemi na textil?

Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s fóliemi na textil?

Dobrý den, dnes mi přišly 2 balíky z Číny, u jednoho mi to otevřeli...

Dobrý den, dnes mi přišly 2 balíky z Číny, u jednoho mi to otevřeli a pak zalepili páskou, chtěla bych se prosím zeptat jestli...

Myslíte ,že si můžu objednat z Ali ještě teď,abych neplatila celnikum a poště ?...

Myslíte ,že si můžu objednat z Ali ještě teď,abych neplatila celnikum a poště ? Dekuji

Zdravím,kupoval tu někdo nezávislé vzduchové topení do auta? Přemýšlím nad tímto…

Zdravím,kupoval tu někdo nezávislé vzduchové topení do auta? Přemýšlím nad tímto a rád bych věděl jak je to s životností spalovací komory ,se spotřebou...

Objednáno 6.5.2021 a dnes dorazilo. Dárky pro dceru ke státnicím. Vše v pořádk…

Objednáno 6.5.2021 a dnes dorazilo. Dárky pro dceru ke státnicím. Vše v pořádku, jen pošťák je ...no hlavně, že to dones vcelku.