Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 373

Diskuze

Nemá náhodou doma někdo velké bezpečnostní čumáky z Ali,prosím?

Nemá náhodou doma někdo velké bezpečnostní čumáky z Ali,prosím?😍🤩

Ahojte, neviete, prečo mi prosím ukazuje, že zásielka bude oneskorená o 29 dní, …

Ahojte, neviete, prečo mi prosím ukazuje, že zásielka bude oneskorená o 29 dní, hoci je to už na Slovensku 5 dní? Ide o...

Zdravím,nekupoval to někdo? Chápu dobře že to dám do rádia do aux a ono...

Zdravím,nekupoval to někdo? Chápu dobře že to dám do rádia do aux a ono to začne vysílat Bluetooth na které se připojím mobilem a...

Dobrý den, tak jsem si konečně založila účet na Ali a asi po 3...

Dobrý den, tak jsem si konečně založila účet na Ali a asi po 3 týdnech mi ho zablokovali🤷. Chtějí pro odblokování telefon a že...

Nemáte někdo nějaký odkaz na andilky- klíčenky?

Nemáte někdo nějaký odkaz na andilky- klíčenky?

Tak jsem si minulý týden řekla DOST, že už nebudu objednávat, no nepřišlo mi...

Tak jsem si minulý týden řekla DOST, že už nebudu objednávat, no nepřišlo mi dnes nárazově 11 balíčků ze 17ti a jeden byl dokonce...

Zdravim, potrebuji poradit… Dlouho mi neprichazela jedna zasilka, tak jsem ji …

Zdravim, potrebuji poradit...🙏🏻 Dlouho mi neprichazela jedna zasilka, tak jsem ji zkontrolovala a zjistila jsem, ze zasilka uz byla u nas na poste, ale...

Dobré na plesovou sezónu

Dobré na plesovou sezónu 😂

Zdravím Asi nejsem první, která se ptá. Ale přes lupu to nemohu najít. ...

Zdravím Asi nejsem první, která se ptá. Ale přes lupu to nemohu najít. Furt mi to hlásí, že balíčky (cca 7 balíčků v...

Dobrý den, chci se zeptat několikrát jsem obj z Aliexpressu ale nestrhli si to...

Dobrý den, chci se zeptat několikrát jsem obj z Aliexpressu ale nestrhli si to z účtu. Dělám někde chybu?