Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 376

Diskuze

Ahoj,ahoj . Objednával někdo tyhle hodinky?

Ahoj,ahoj . Objednával někdo tyhle hodinky? 😊🙏

Poradíte citlivé DAB radio ideál cinch výstup ? A ještě otázka , třeba by...

Poradíte citlivé DAB radio ideál cinch výstup ? A ještě otázka , třeba by to zajímalo víc lidi. Existuje radio které má i...

Dobrý den, zvažuji koupi náhradního klíče i s čipem pro jedničkovou Octavii. Ko…

Dobrý den, zvažuji koupi náhradního klíče i s čipem pro jedničkovou Octavii. Koukal jsem, že mají velkou nabídku. Máte někdo už zkušenost a...

Zdravím objednával někdo něco v hodnotě cca 100 000kč ? Chtěl bych se zeptat...

Zdravím objednával někdo něco v hodnotě cca 100 000kč ? Chtěl bych se zeptat jak je to s dopravou a platbami děkuji za kladné...

Tak jsem zvědavá, co mi nepřijde, když jsem dostala tričko pro nějakou Ukrajinku…

Tak jsem zvědavá, co mi nepřijde, když jsem dostala tričko pro nějakou Ukrajinku 😅🤷🏻‍♀️

Kupoval někdo nářadí jak je na fotce , nebo podobné ? Chci pro otce...

Kupoval někdo nářadí jak je na fotce , nebo podobné ? Chci pro otce k narozkám , ale něco kvalitního a ne šunt co...

Co byla vaše nejlepší koupě na Ali? Pochlubte se

Co byla vaše nejlepší koupě na Ali? Pochlubte se 🙃

Dobrý den, má někdo zkušenost, že vám sloučili 7 balíčků dohromady a zadrželi to…

Dobrý den, má někdo zkušenost, že vám sloučili 7 balíčků dohromady a zadrželi to na celnici? Jak se to pak dokládá,když je více balíčků...

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli máte zkušenost s nákupem odžmolkovače na Ali…

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli máte zkušenost s nákupem odžmolkovače na Aliku? Chci aby byl na elektriku(ne baterky). Můj stávajicí už zlobí, proto...

Hezky prehledne napsane, jak to bude s balicky po 1.7. Snad …

Hezky prehledne napsane, jak to bude s balicky po 1.7. Snad to pomuze i Vam. Nevypada to tak zle, jak se rika.