Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 379

Diskuze

https://www.ceskyali.cz/clanky/prehledne-co-mam-delat-kdyz-mi-dorazi-zbozi-po-1-7-2021/

zdravim, jdu pro radu ohledne stížnosti/reklamace na Ceskou postu. Objednala jse…

zdravim, jdu pro radu ohledne stížnosti/reklamace na Ceskou postu. Objednala jsem balicek cca 660kc. Dorazilo 26.4. do depa Ostrava. ale! balicek je fuc. reklamaci...

Máte někdo typ jak najít takové ty obrazy co si podle čísel vymalujete? Chtěla...

Máte někdo typ jak najít takové ty obrazy co si podle čísel vymalujete? Chtěla bych si objednat s vlastní fotkou. Děkuji 😊

Typ na vtipný dárek. Doručeno za 18 dní. CZK 231.16 29%OFF |...

Typ na vtipný dárek. Doručeno za 18 dní. CZK 231.16 29%OFF | 12 Pockets Egg Collecting Harvest Apron Chicken Farm Work Aprons...

Objednával jsem balík a přišel mi přes We-Do do uloženky. Už se to někomu...

Objednával jsem balík a přišel mi přes We-Do do uloženky. Už se to někomu stalo?

Docela přehledny članek o placeni DPH od 1.7,kdyz se tady na to nekdo porad...

Docela přehledny članek o placeni DPH od 1.7,kdyz se tady na to nekdo porad pta.

Penove puzzle, krasny barvy, pevnej material, jsem spokojena. Zviratka se daji u…

Penove puzzle, krasny barvy, pevnej material, jsem spokojena. Zviratka se daji uplne vyndat, boky zvednout, nebo polozit. Nejsou ponicene, jedna strana hladka, druha hrubsi,...

Tak skupino, po důkladném otestování vám můžu představit dva zajímavé spacáky z …

Tak skupino, po důkladném otestování vám můžu představit dva zajímavé spacáky z aliexpressu :-) https://www.youtube.com/watch?v=wJaRyv_z4AE&fbclid=IwAR1mqP2hfsXbbr1V0w2SI6hbazarWvKdU_NkgADvYMxouPAsA6CBc7XRoj8

Neobjednaval někdo dětské roušky těch 50-100 ks Prosím odkaz do komentáře děkuj…

Neobjednaval někdo dětské roušky těch 50-100 ks Prosím odkaz do komentáře děkuji

Zdravím, nemá někdo zkušenosti s koupí polepů na zeď? Chtěl bych si koupit doku…

Zdravím, nemá někdo zkušenosti s koupí polepů na zeď? Chtěl bych si koupit dokud je to bez daně😂