Nedávno tu někdo sháněl solární fontánku, přidávám odkaz rovnou s videem, samotn…
Nedávno tu někdo sháněl solární fontánku, přidávám odkaz rovnou s videem, samotný odkaz je v popisku videa. Koupil jsem 1.5 W, která by měla...
Obrovská spokojenost. Do 14ti dnů byly doma. Celý balík 24 plyšáků vysel...
Obrovská spokojenost. Do 14ti dnů byly doma. Celý balík 24 plyšáků vysel na asi 2500.
EDIT… V KOMENTU RADA KDYBY SE NĚKOMU STALO NĚCO PODOBNÉHO… Prosím o radu. B…
EDIT... V KOMENTU RADA KDYBY SE NĚKOMU STALO NĚCO PODOBNÉHO... Prosím o radu. Bylo bohužel objednané zboží z fake obchodu. Potvrzení o přijetí bylo...
Dobrý den jakto ze se mi v aplikaci pripisuje částka i za dopravu můžete...
Dobrý den jakto ze se mi v aplikaci pripisuje částka i za dopravu můžete nekdo poradit prosím? Popřípadě jak odstranit jde tam jen změnit...
Poradí prosím někdo jakti že se pripisuje lodní doprava a popřípadě jak vymazat …
Poradí prosím někdo jakti že se pripisuje lodní doprava a popřípadě jak vymazat děkuji moc
Doporučíte mi nějaké slušné BT sluchátka z Ali?
Doporučíte mi nějaké slušné BT sluchátka z Ali?
Prosím někdo zkušenosti se zadržením mobilu ? Jak postupovat
Prosím někdo zkušenosti se zadržením mobilu ? Jak postupovat 🙏
Objednával jste někdo prosím čistící kartáčky a filtry pro vysavač Rowenta Explo…
Objednával jste někdo prosím čistící kartáčky a filtry pro vysavač Rowenta Explorer series 60? Našel jsem jen na series 20 a 40. Díky moc...
Ahojte, objednal som z aliexpresu prvý krát, znamená posledné že už je to na...
Ahojte, objednal som z aliexpresu prvý krát, znamená posledné že už je to na Slovensku u kuriera?
Kdyz si objednam zidle (2.568,-) z nemeckeho skladu. Clo a dph neplatim, ze? Dek…
Kdyz si objednam zidle (2.568,-) z nemeckeho skladu. Clo a dph neplatim, ze? Dekuji za odpoved