Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 393

Diskuze

zdracim jak je to s vrácením, spatne základní sesky u ntb, objednal jsem zakladn…

zdracim jak je to s vrácením, spatne základní sesky u ntb, objednal jsem zakladni desku k ntb a nejede

Něco pro ženy. Magnetické řasy. Za mě fakt nevypadají šíleně na očích. Nesvědí, …

Něco pro ženy. Magnetické řasy. Za mě fakt nevypadají šíleně na očích. Nesvědí, dobře se nandavají.Mohu doporučit.

Prosím nevite kde to visí ?

Prosím nevite kde to visí ? 🙈🙈🙈

Tak kdo byl ze včerejších informací taky v panice?

Tak kdo byl ze včerejších informací taky v panice? 🤷‍♂️🤣

Jasně zpracovaná informace od Celní správy ČR. Jako důležitou informaci považuj…

Jasně zpracovaná informace od Celní správy ČR. Jako důležitou informaci považuji postup u zásilek doručených na přelomu, těch dvou měsíců - červen - červenec. Není důležité,...

Hezký den. Co se stane, při NEPŘEVEZETÍ ZÁSILKY ze ZAHRANIČÍ? Přesnější příklad…

Hezký den. Co se stane, při NEPŘEVEZETÍ ZÁSILKY ze ZAHRANIČÍ? Přesnější příklad - objednala jsem si zboží z aliexpressu, zaplatila jsem jej a stejně...

Neobjednal si někdo? Došlo mi to dnes a moje to není

Neobjednal si někdo? Došlo mi to dnes a moje to není

Dobrý den, má na toto někdo odpověď? Proč mi mizí číslo popisné z adresy?...

Dobrý den, má na toto někdo odpověď? Proč mi mizí číslo popisné z adresy? Při odeslání objednávky vše kontroluji a je to v pořádku....

Zdravim nema někdo zkušenosti uz to mam takhle dlouho a balik nikde

Zdravim nema někdo zkušenosti uz to mam takhle dlouho a balik nikde

V poslední době jsem to rozjela s nakupováním, dávám sem věc…

V poslední době jsem to rozjela s nakupováním, dávám sem věci se kterýma jsem velice spokojená.Třeba se někomu bude něco hodit. Kdyztak pošlu odkaz...