Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 400

Diskuze

Dobrý den Nemáte někdo zkušenosti s nějakým přehrávačem fil…

Dobrý den Nemáte někdo zkušenosti s nějakým přehrávačem filmů do auta? Ideálně s možností instalace na strop či nějak na zadní sedačky. Prcek nám...

Gumová silnice… Najdu na Ali viz obrázek. Nejde mi o samol…

Gumová silnice... Najdu na Ali viz obrázek. Nejde mi o samolepky, ale právě gumu či podobný materiál. Diky

Ahoj prosím o radu. Máte někdo zkušenost s GPS mini na kolo? Popřípadě prosím...

Ahoj prosím o radu. Máte někdo zkušenost s GPS mini na kolo? Popřípadě prosím o odkaz. Děkuji 😉

Zdravím, nevíte někdo jak nakoupit věc z ali na firmu aby to mohl dat...

Zdravím, nevíte někdo jak nakoupit věc z ali na firmu aby to mohl dat do dani ? Dekuju

Hezký den našel by někdo prosím odkaz na tyto legíny já zatím nic

Hezký den našel by někdo prosím odkaz na tyto legíny 🙏 já zatím nic 🤷

Ahoj, poradíte někdo? To znamená co? Nebo spíš co teď s tím, píšou zrušeno,...

Ahoj, poradíte někdo? To znamená co? Nebo spíš co teď s tím, píšou zrušeno, kam se obrátit? Díky 🙏🙏 nemám s tím zkušenosti, zatím...

Zdravim vsechny, nema tady nekdo zkusenost jake jsou? £4.04 48%OFF | Summer Hig…

Zdravim vsechny, nema tady nekdo zkusenost jake jsou? £4.04 48%OFF | Summer High Waist Shorts For Women Beading Ruffle Casual Shorts Pantalones Cortos...

Máte někdo zkušenost s touto solničkou do bazénu?

Máte někdo zkušenost s touto solničkou do bazénu?

Zdravím Všem ve feedbacku to normálně chodí.. tak proč zrovna mě ne.. ...

Zdravím Všem ve feedbacku to normálně chodí.. tak proč zrovna mě ne..🤣 O žádný refund jsem nežádala, ale pokud to dobře chápu,...

Co to k sakru?! Připlatil jsem si za rychlejší doručení do 8.5 a...

Co to k sakru?! 🤬 Připlatil jsem si za rychlejší doručení do 8.5 a dneska koukám, že předpoklad doručení 24.4? To jako můžu rok...