Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 401

Diskuze

Dobrý večer, kupoval na Ali někdo vypínače? Ceny jsou u nás dost přehnané,...

Dobrý večer, kupoval na Ali někdo vypínače? Ceny jsou u nás dost přehnané, číňan je úplně jinde. Prosím o odpověď jen Ty, co...

Zdravím, někdo ověřený odkaz na příslušenství k Xiaomi Mi Robot Vacuum V1? díky …

Zdravím, někdo ověřený odkaz na příslušenství k Xiaomi Mi Robot Vacuum V1? díky 🙂

Ahoj, máte někdo dobré zkušenosti s dětskými hodinkami s GPS pro sledovaní pohyb…

Ahoj, máte někdo dobré zkušenosti s dětskými hodinkami s GPS pro sledovaní pohybu dětí? Popřípadě prosím odkaz. Děkuji

Dnes se mi poprvé stalo, že dorazil jeden velký balík a v něm 9...

Dnes se mi poprvé stalo, že dorazil jeden velký balík a v něm 9 různých zásilek. Všechny z března a dubna, nejnovější byla z...

Zdravím, nepřišel někomu náhodou můj řemínek k hodinkám?? Číňan asi spletl obje…

Zdravím, nepřišel někomu náhodou můj řemínek k hodinkám?? 🤣🤣 Číňan asi spletl objednávku.. sice již mám objednaný nový, ale tak zkusím to i tady....

Sluchátka Zatím funkční a jak dlouho vydrží nabité ještě nevím CZK 39.06...

Sluchátka Zatím funkční 😂 a jak dlouho vydrží nabité ještě nevím CZK 39.06 20%OFF | Hot Sale I7s TWS Bluetooth Earphone...

Dneska přišli a fakt jsou pěkné Let’s shop together on AliExpress with new user…

Dneska přišli a fakt jsou pěkné Let's shop together on AliExpress with new user coupons Your CZK 21.58 in coupons are here!https://a.aliexpress.com/_mMigqxn

Prosim poradte. Objednala som si dve tricka od jedneho predajcu. Ale prislo len …

Prosim poradte. Objednala som si dve tricka od jedneho predajcu. Ale prislo len jedno. Je mozne ze to pride zvlast alebo mam otvorit spor...

Tip na držák na telefon do auta, který má bezdrátové nabíjení? Dekuji

Tip na držák na telefon do auta, který má bezdrátové nabíjení? Dekuji

Ahoj, pls kde najdu jakou formou a v jakem terminu mi bude vraceno. Nejak...

Ahoj, pls kde najdu jakou formou a v jakem terminu mi bude vraceno. Nejak nemohu nalezt pokracovani pribehu... Diky