Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 402

Diskuze

Dobry den Nekupoval si niekdo tuto bms?

Dobry den Nekupoval si niekdo tuto bms?

Co dělat když mi po 4 měsícich nedosel balíček za 340kc z Číny...

Co dělat když mi po 4 měsícich nedosel balíček za 340kc z Číny ale přitom byl poslán!! Na koho se obrátit? Dekuji ...

Dobrý den, neobjednával někdo dětské dioptrické obroučky, ka…

Dobrý den, neobjednával někdo dětské dioptrické obroučky, kam mu v optice dali kvalitní skla?

Dobrý večer, sháním šaty na bratrovu svatbu, která bude v létě.Barva asi světle …

Dobrý večer, sháním šaty na bratrovu svatbu, která bude v létě.Barva asi světle modrá.Nemáte někdo ověřený odkaz,abych neobjednala kus hadru. Děkuji

Dobrý den, neobjednával někdo dětské dioptrické obroučky, kam mu v optice dali k…

Dobrý den, neobjednával někdo dětské dioptrické obroučky, kam mu v optice dali kvalitní skla?

…když si chcete snadno a levně doplnit do auta tempomat a ovládání rádia na...

...když si chcete snadno a levně doplnit do auta tempomat a ovládání rádia na volantu...za pár stovek ušetříte tisíce...instalace jednoduchá, není potřeba zásah do...

Ahoj máte někdo podobnou nabíjecí stanici?Spokojenost?

Ahoj máte někdo podobnou nabíjecí stanici?Spokojenost?

Co s tím, prosím? Prodejce nereaguje na zprávy už dlouho. Já nepotvrzovala přije…

Co s tím, prosím? Prodejce nereaguje na zprávy už dlouho. Já nepotvrzovala přijetí, protože to stále nemám, když to zrušili samozřejmě. Open dispute nelze,...

Dobry den,koupil nekdo na Ali houpaci kruh?

Dobry den,koupil nekdo na Ali houpaci kruh?

Nikdy s doručením nebyl problém a tady na tenhle už čekám jakou dobu. Nějaká...

Nikdy s doručením nebyl problém a tady na tenhle už čekám jakou dobu. Nějaká rada?