Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 411

Diskuze

Moc prosim o rady. Potrebuji dceri poridit chytre hodinky. Krom volani a SMS chc…

Moc prosim o rady. Potrebuji dceri poridit chytre hodinky. Krom volani a SMS chci at maji wifi, krokomer atd. Prosim o rady a zkusenosti...

Ahoj Alíci . Snad mě neukamenujete, toto řeším poprvé. Zahájit spor až poté,...

Ahoj Alíci 😁. Snad mě neukamenujete, toto řeším poprvé. Zahájit spor až poté, co bude objednávka ukončena cca za 8d, 19h? Nebo jak...

Lupínková pilka s šesti spirálovými listy. Vše v pořádku, doporučuji. CZK 211.4…

Lupínková pilka s šesti spirálovými listy. Vše v pořádku, doporučuji. CZK 211.43 26%OFF | TASP 4" Adjustable Frame Sawbow U-shape Coping Jig Saw...

Dobrý den, objednala jsem si před třemi týdny asi 4 zásilky a k mému...

Dobrý den, objednala jsem si před třemi týdny asi 4 zásilky a k mému překvapení je na sledovačce České pošty u každé zásilky věta...

Musím pochválit rychlost dodání, spokojenost a hned je tričko veselejší Let’s …

Musím pochválit rychlost dodání, spokojenost a hned je tričko veselejší 😊 Let's shop together on AliExpress with new user coupons Your CZK 22.00 in...

Jo chápu, že jste se tu u minulé mé otázky zasmáli, omlouvám se, stačí...

Jo chápu, že jste se tu u minulé mé otázky zasmáli, omlouvám se, stačí si přečíst pár odkazů níže, kde se to probírá ve...

Prosím, nekupuje někdo na Aliku plastove lahve, které se šroubuji do Sodastreamu…

Prosím, nekupuje někdo na Aliku plastove lahve, které se šroubuji do Sodastreamu.

Nemate prosim nekdo zkusenost s touto hrackou? Pripadne na t…

Nemate prosim nekdo zkusenost s touto hrackou? Pripadne na tento zpusob?

Prosím objednával někdo masážní lávové kameny? Budu ráda za ověřený odkaz

Prosím objednával někdo masážní lávové kameny? Budu ráda za ověřený odkaz

Ahoj, nekupoval jste někdo na Ali a nebudete se zbavovat ? …

Ahoj, nekupoval jste někdo na Ali a nebudete se zbavovat ? 🙂 Nejlépe tedy i s abecedou