Tak co, myslíte že ještě dojde? Balíček jsem objednávala 30. ledna… prodejce z…
Tak co, myslíte že ještě dojde? Balíček jsem objednávala 30. ledna... prodejce zatím prodloužil jen ochrannou lhůtu o 30 dní, ale i ta brzy...
Niečo pre fanúšikov APPLE. Chcel by som sa vám pochváliť s jedným super produkt…
Niečo pre fanúšikov APPLE. 🍎
Chcel by som sa vám pochváliť s jedným super produktom z ali.
Je to nabíjačka 6in1, áno 6 v jednom. Na...
Zdravím přes Aliexpress moc neobjednavam a tak se chci zeptat toto znamená že to…
Zdravím přes Aliexpress moc neobjednavam a tak se chci zeptat toto znamená že to bylo doručeno nebo odesláno? Děkuji
Můžete mi prosím poradit co s tím? Koupila jsem zboží u kterého byla psaná...
Můžete mi prosím poradit co s tím? Koupila jsem zboží u kterého byla psaná doprava zdarma. Mně ale účtování dopravu a ještě nějaké další...
slevové kupony na aliexpress Pokud hledáte slevové kupony n…
🔥slevové kupony na aliexpress🔥 Pokud hledáte slevové kupony na aliexpressu, tak se neváhejte přidat . :-) https://www.facebook.com/groups/457290681332702?modal=false&should_open_composer=false&hoisted_section_header_type=notifications
Dne 6.4.2021 přijal dopravce na poslední míli ( předpokládám Česká pošta) balíče…
Dne 6.4.2021 přijal dopravce na poslední míli ( předpokládám Česká pošta) balíček. Dodnes ještě nedorazil. Je to u naší pošty normální taková doba?
Mám dotaz budete ted ještě někdo zkoušet objednávat a doufat že to příjde do...
Mám dotaz budete ted ještě někdo zkoušet objednávat a doufat že to příjde do 1.7. ? Tad mi balíčky přišli do 3 týdnu ale...
Dorazil nový módny doplnok
☺️ Dorazil nový módny doplnok
Dobrý den, měla bych dotaz na zkušenější. Pokud už se to tu řešilo, pak...
Dobrý den, měla bych dotaz na zkušenější. Pokud už se to tu řešilo, pak se omlouvám. Mám ještě objednané nějaké balíčky. CCa objednané před...
Dávám tip na vtipné záložky do knížky. Let’s shop together on AliExpress with ne…
Dávám tip na vtipné záložky do knížky. Let's shop together on AliExpress with new user coupons Your CZK 43.82 in coupons are here!
...