Dobrý den, byl by zde prosím někdo ochotný poradit mi ohledně sporu?Předem velic…
Dobrý den, byl by zde prosím někdo ochotný poradit mi ohledně sporu?Předem velice děkuji ...objednala jsem přístroj včetně hlavic a přišli pouze hlavice bez...
Objednal jsem záda a baterku. Vše je ok. Baterka byla hezky zabalená a přišla...
Objednal jsem záda a baterku. Vše je ok. Baterka byla hezky zabalená a přišla do 10 dnů Odkaz na baterku:https://a.aliexpress.com/_mO222Q1
Zdravím, nekupoval někdo umělý teak na loď? Zkušenosti, vydrží to, když to rozpá…
Zdravím, nekupoval někdo umělý teak na loď? Zkušenosti, vydrží to, když to rozpálí slunce, jde na to stoupnout bosou nohou? Případně tip na dobrého...
Dobrý den, dá se na Ali platit přes paypal? Když už mám věci v...
Dobrý den, dá se na Ali platit přes paypal? Když už mám věci v košíku, přejdu k dodacím údajům a když kliknu na platební...
Dobrý den, Chci se zeptat nevíte jak by se dal najít ten samotný plastový...
Dobrý den, Chci se zeptat nevíte jak by se dal najít ten samotný plastový klip
Prý je mají i v Pepcu, ale tam nechodím, tak jsem nevedela. …
Prý je mají i v Pepcu, ale tam nechodím, tak jsem nevedela. Třeba někdo taky nezná. Mám z nich radost, jsou super.
Jak to funguje ? Díky
Jak to funguje ? Díky
Ahojky chtěla bych se s vámi podělit o to, jak budu zkoušet nové...
Ahojky 🙂 chtěla bych se s vámi podělit o to, jak budu zkoušet nové gel laky 🙂 víc info ve videu ❤️🧡💛💚💜💜🖤🤎 můj Youtube...
Doprava zrychluje.
Doprava zrychluje.
Dobrý večer. Rada bych se optala na PO BOX a jak to funguje....
Dobrý večer. Rada bych se optala na PO BOX a jak to funguje. Postu jsem procetla, ale chci vedet hlavně to, zda pokud...