Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 418

Diskuze

Hledám pláštěnku pro manželku a vyjede mi tohle Kdo koupil?

Hledám pláštěnku pro manželku a vyjede mi tohle 😁 Kdo koupil?

Spotify za 41 Kč .

🔥Spotify za 41 Kč🔥😍 https://youtu.be/a5Swn5zhLyo .

Zdravím, jsem na AliExpressu dá se říct poměrně nový mám jen 10 objednávek a...

Zdravím, jsem na AliExpressu dá se říct poměrně nový mám jen 10 objednávek a včera jsem něco objednával a dnes to odeslali a jako...

Objednávali ste niekto stahovací vak na hracky? A boli ste spokojní? Hladam taky…

Objednávali ste niekto stahovací vak na hracky? A boli ste spokojní? Hladam taky väčší na lego,, má niekto odkaz na nějaký konkrétny? Díky moc ...

Zdravim. Dotaz spise na zeny. Mate nektera osobni zkusenost s nakupem silonek na…

Zdravim. Dotaz spise na zeny. Mate nektera osobni zkusenost s nakupem silonek na podvazky, ktere natahnu dal, nez nad kolena? 😄 Potrebuji sirku pres...

Ahoj, hledám ale marně zahradní dekoraci čápa. Nemá někdo zkušenosti?

Ahoj, hledám ale marně zahradní dekoraci čápa. Nemá někdo zkušenosti?

Zdravím. Mám dotaz.. objednával jste někdo vakuovacku? Pokud ano jakou a jak jst…

Zdravím. Mám dotaz.. objednával jste někdo vakuovacku? Pokud ano jakou a jak jste spokojeni

Zdravím, je na aliexpressu odkaz/filtr podle čeho se dá najít produkt, který jso…

Zdravím, je na aliexpressu odkaz/filtr podle čeho se dá najít produkt, který jsou schopni dodat do 7-10 dní? Díky

Ověřený prodejce na lego? Lego duplo? Dekuji

Ověřený prodejce na lego? Lego duplo? Dekuji

Zdravím, pochopil jsem správně, že Ali rozhodlo, ať pošlu dres zpátky, i když js…

Zdravím, pochopil jsem správně, že Ali rozhodlo, ať pošlu dres zpátky, i když jsem žádal jen náhradu?