Zdravím, nedávno jsme nakupovali šaty celkově za 39$, přišel nám e-mail, že je z…
Zdravím, nedávno jsme nakupovali šaty celkově za 39$, přišel nám e-mail, že je zásilka na celní správě Praha 120 a na balíčku bylo napsáno...
Nenarazil prosím někdo na takový plakát s písmenem T a N ? …
Nenarazil prosím někdo na takový plakát s písmenem T a N ? 😊 Nedaří se mi ho najít.
Co Číňani blbnou s těma kombinovanýma balíčkama? Teď cokoliv co objednám, tak da…
Co Číňani blbnou s těma kombinovanýma balíčkama? Teď cokoliv co objednám, tak dají vše do jednoho balíku. A samozřejmě se teď bude doplácet DPH
...
Ahoj, nekupoval jste někdo Office/Office 365? Případně zkušenosti – zda funguje …
Ahoj, nekupoval jste někdo Office/Office 365? Případně zkušenosti - zda funguje vše, je možné použít na více PC, aj.?
Když jsem objednal zboží za více než 1000 tak mi to asi zastaví někde...
Když jsem objednal zboží za více než 1000 tak mi to asi zastaví někde že ?? Nebo jak to je ? Doteď jsem objednával...
Dobrý den, objednával jsem na Ali asi po třetí a stalo se mi tohle....
Dobrý den, objednával jsem na Ali asi po třetí a stalo se mi tohle. Řekl by mi někdo co to znamená a jestli se...
Prosím, jak postupovat dál, za info dík předem
Prosím, jak postupovat dál, za info dík předem
Dobrý den. Prosím o pomoc. Přišel mě balík ale bohužel je to něco jiného...
Dobrý den. Prosím o pomoc. Přišel mě balík ale bohužel je to něco jiného než jsem objednala 😟 dnes končí den aby potvrdit převzetí...
Neobednaval nekdo?
Neobednaval nekdo?
CZK 402.15 40%OFF | Power Bank 30000mAh TypeC Micro USB C Powerbank LED...
CZK 402.15 40%OFF | Power Bank 30000mAh TypeC Micro USB C Powerbank LED Display Portable External Battery Charger 30000 mAh For Phone Tablet
https://a.aliexpress.com/_mrVHNB3
Ahojte,...