Nijak tu nepíšu ani nekomentuji, ale teď se musím podělit o super kauf. Po...
Nijak tu nepíšu ani nekomentuji, ale teď se musím podělit o super kauf. Po dlouhé době a za ty roky co na aliku objednávám...
Ahoj, nenašel by jste tady někdo nějak tohle nositko, nemohu pořád najít. Dekuj…
Ahoj, nenašel by jste tady někdo nějak tohle nositko, nemohu pořád najít. Dekuji moc.
CZK 419.88 62%OFF | Inflatable Sex Aid Wedge Pillow Love Position Cushion Aid...
CZK 419.88 62%OFF | Inflatable Sex Aid Wedge Pillow Love Position Cushion Aid Furniture Recliner Couple Loves Game Toys Lumbar Pillowshttps://a.aliexpress.com/_mLFLWzF Kupoval někdo?...
Nevíte prosím někdo co to znamená? Ze mi přijde více věci v jednom baliku?...
Nevíte prosím někdo co to znamená? Ze mi přijde více věci v jednom baliku? 🤔 mám to u více objednávek
Zdravím, neobjednával někdo z vás tento baldachýnek? Můžu popřípadě poprosit o o…
Zdravím☺️, neobjednával někdo z vás tento baldachýnek? Můžu popřípadě poprosit o odkaz a jak jste s ním byli spokojeni? Děkujiii ☺️
Mám prosbu o radu: došel mi neporušený balík, ale není kompletní. Jak mám prosím…
Mám prosbu o radu: došel mi neporušený balík, ale není kompletní. Jak mám prosím postupovat dál? Ještě se mi to nestalo... Díky za pomoc
...
Dnes dorazilo—needle felting(plsťení) rychlé dodání super kvalita —už čekám …
Dnes dorazilo---needle felting(plsťení) rychlé dodání super kvalita ---už čekám jen na další sadu barev bílou a jehly
Dobrý den nemá někdo zkušenosti s krémy a náplastmi na křečové žíly. AliExpress …
Dobrý den nemá někdo zkušenosti s krémy a náplastmi na křečové žíly. 🤔😊AliExpress nabízí nepřeberné množství a nevím po jakém šáhnout. Děkuji za rady...
Doporučíte nějaké dekorace a doplňky do dětského pokoje pro …
Doporučíte nějaké dekorace a doplňky do dětského pokoje pro holčičku (4r)?
Hezký den neviděl prosím někdo tyto čelenky na Ali?
Hezký den neviděl prosím někdo tyto čelenky na Ali? 🙏