Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 430

Diskuze

Moc prosím,vždy si vše najdu,ale dnes se mi nedaříNenasel by…

Moc prosím,vždy si vše najdu,ale dnes se mi nedaří😔Nenasel by prosím někdo samolepku na zeď znak Batmana?

Ahoj, prišla mi požiadavka na feedback a ak tomu dobre rozumiem, tak vraj som...

Ahoj, prišla mi požiadavka na feedback a ak tomu dobre rozumiem, tak vraj som potvrdila prijatie zásielky ?? Nič som nepotvrdila a tovar ešte...

Dobrý večer, kontrolovala jsem si zásilky a všechny už jsou doma až na tuto,...

Dobrý večer, kontrolovala jsem si zásilky a všechny už jsou doma až na tuto, stojí na celnici v Praze od začátku Března, to mi...

Dobrý večer,mám takový asi hloupý dotaz, ale nevím si rady. Chci si objednat oba…

Dobrý večer,mám takový asi hloupý dotaz, ale nevím si rady. Chci si objednat obal na telefon s fotkou děti ale za boha nemůžu přijít...

Prosím někdo, kdo si objednal IPL? Nejake recenze? Děkuji moc :)

Prosím někdo, kdo si objednal IPL? Nejake recenze? Děkuji moc :)

Zdravím, prosím o radu. Pokud Vám přijde na mejl tato zpráva, jak mám na...

Zdravím, prosím o radu. Pokud Vám přijde na mejl tato zpráva, jak mám na ni reagovat prosím? Poznámka: na dovozce produktu (produktů) se...

Podá někdo info či svou zkušenost s dopravou, clem a DPH z GB skladu?...

Podá někdo info či svou zkušenost s dopravou, clem a DPH z GB skladu? Děkuji

Pochlubte se score v Member centru ;)

Pochlubte se score v Member centru ;)

Dobrý den , Kupoval někdo? Nějaké zkušenosti? Děkuji

Dobrý den , Kupoval někdo? Nějaké zkušenosti? Děkuji

Doporučuji, triko s 6, narozeninové, krásná hladká bavlna, došlo asi za měsíc CZ…

Doporučuji, triko s 6, narozeninové, krásná hladká bavlna, došlo asi za měsíc CZK 78.33 33%OFF | Happy Birthday A Number 1~9th cartoon t...