Zdravím všechny, má někdo zkušenosti s koupí mobilu? Nějaké rady, tipy, doporuče…
Zdravím všechny, má někdo zkušenosti s koupí mobilu? Nějaké rady, tipy, doporučení. Děkuji
Pri objednávání jsem necekala nic extra za 2,40$, ale jsem nadsena —- 30cm Ros…
Pri objednávání jsem necekala nic extra za 2,40$, ale jsem nadsena👌🏻💐 —- 30cm Rose Pink Silk Bouquet Peony Artificial Flowers 5 Big Heads 4...
Dobry den, kupoval nekdo z vas orchideje v dobre kvalite? Nejlepe zaslani z...
Dobry den, kupoval nekdo z vas orchideje v dobre kvalite? Nejlepe zaslani z Ceska. Muzete poradit? Dekuji.
Přidávám recenzi na tyhle fajn podkolenky. Už jsem je měla n…
Přidávám recenzi na tyhle fajn podkolenky. Už jsem je měla nějakou dobu uložené ale teprve jsem se odhodlala je objednat :-) Materiál velmi příjemný,...
Dobrý večer chtěla jsem se zeptat neobjednával si někdo z vá…
Dobrý večer chtěla jsem se zeptat neobjednával si někdo z vás letní šaty maminka a dcera?🙂Případně mohu poprosit o odkaz a nebo kdyby někdo...
Dobrý den, je tu slečna , která objednává věci na nehty? Potřebuji jen poradit,...
Dobrý den, je tu slečna , která objednává věci na nehty? Potřebuji jen poradit, jaký gel, či polygel opravdu drží na typech a...
Zdravím, máte někdo zkušenost či doporučení na GSM Kameru na sim kartu? Potřebuj…
Zdravím, máte někdo zkušenost či doporučení na GSM Kameru na sim kartu? Potřebuji to do garáže, kde není WiFi. Elektřina tam je. Děkuji
Zdravím, nenašel na Ali někdo přesné sluneční clony do auto X-Shades?
Zdravím, nenašel na Ali někdo přesné sluneční clony do auto X-Shades?
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s alibabou a popřípadě jak je to s dopravou...
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s alibabou a popřípadě jak je to s dopravou ?
Tak na koľko balíčkov čakáte vy ? :D
Tak na koľko balíčkov čakáte vy ? :D