Ahojte, 24.2. Som si objednala vcelku drahé oblečenie a tracking píše, že už je...
Ahojte, 24.2. Som si objednala vcelku drahé oblečenie a tracking píše, že už je to na "local distribution center",čiže predpokladám že na Slovensku, takmer...
Zdravím vespolek. 14.dubna jsem si objednala zboží za 8$ a od začátku to ukazuje…
Zdravím vespolek. 14.dubna jsem si objednala zboží za 8$ a od začátku to ukazuje to , co je na fotce. Myslíte, ze je zboží...
Dnešní pošta: pyžamo je fajn,ale kalhoty mi přijdo male . Ve…
Dnešní pošta: pyžamo je fajn,ale kalhoty mi přijdo male . Vel 24m. Vetsi nebyly. Bunda je uplne. Úžasná !!!!Letni bundicka, tenká .
Čest práci, objednala jsem Křesadlo a mám chápat, že je to bráno jako nebezpeční…
Čest práci, objednala jsem Křesadlo a mám chápat, že je to bráno jako nebezpeční předmět a nepřijde mi to? Stalo to jen pár korun,...
Ahoj,nema tady nekdo zkušenost s nějakými letními šaty? Nejlepe aby byla velikos…
Ahoj,nema tady nekdo zkušenost s nějakými letními šaty? Nejlepe aby byla velikost xs/menší s. Dekuji,poprosím fotky a odkazy do komentářů🙏🙏❤️
Ahoj, nenarazil jste někdo na ali na nějaké pěkné tričko s dlouhým rukávem a...
Ahoj, nenarazil jste někdo na ali na nějaké pěkné tričko s dlouhým rukávem a kapucí? Ať dělám co dělám, jak napíšu kapuce, velzou jen...
Ahoj. Chtěl bych zkusit nějakou teplákovou soupravu na doma tenši i hrubší Máte …
Ahoj. Chtěl bych zkusit nějakou teplákovou soupravu na doma tenši i hrubší Máte někdo zkušenost?
Děvčata prosím o radu, když mám u zboží napsáno toto, známen…
Děvčata prosím o radu, když mám u zboží napsáno toto, známena to, že mi zboží bylo doruceno? Mám to u více zboží, ale bohužel...
Prosím poradíte mi oblečení na tuhle panenku děkuji moc
Prosím poradíte mi oblečení na tuhle panenku děkuji moc