Dobrý den, můžete mi někdo doporučit odkaz na nějaký hezky , kvalitnější baldach…
Dobrý den, můžete mi někdo doporučit odkaz na nějaký hezky , kvalitnější baldachýn v sede barvě nad postýlku? Je tam toho hromada ,ale zkušenosti...
Dobrý den, už jste se prosím někdo setkal že by pošta ztratila z...
Dobrý den, už jste se prosím někdo setkal že by pošta ztratila z Alíku doporučené psaní? Stane se že nedojde obyčejné psaní ale...
Prosím není tu někdo kdo sine6a neměl by odkaz na spodní civky do...
Prosím není tu někdo kdo sine6a neměl by odkaz na spodní civky do šiciho stroje, ale ty nižší, průměr klasika 2cm, ale tloušťka...
Potreboval bych poradit – jak vygenerovat objednavku aniz bych ji platil? Prodej…
Potreboval bych poradit - jak vygenerovat objednavku aniz bych ji platil? Prodejce mi nabidl zaslani zbozi za puvodni spatne dodane a chce ID order,...
Zdravím, chci se zeptat – kartou půjde platit pořád tak jak jsme zvyklí, že...
Zdravím, chci se zeptat - kartou půjde platit pořád tak jak jsme zvyklí, že ano? Zase mi přišlo z banky upozornění že: Dobry den,...
Ahoj, máte prosím nějaké tipy na kryt na iphone, které dojdou do 7...
Ahoj, máte prosím nějaké tipy na kryt na iphone, které dojdou do 7 dní? Když jsem minule objednávala tak mi to nabízelo jako...
Neprodává někdo šaty vhodné na těhotenské focení konec květn…
Neprodává někdo šaty vhodné na těhotenské focení konec května- začátek června? Červené, fialové, žluté. Velikost L-XL (podle mír) děkuji 😊
Má někdo prosím odkaz na typ rob.vysavace SENCOR 9250BK myslím cely setik k výmě…
Má někdo prosím odkaz na typ rob.vysavace SENCOR 9250BK myslím cely setik k výměně jako jsou filtry,hadr na vytírání ty stetecky a tak nevím...
Dobrý den, Umí někdo najít na Ali? Koupila jsem v Lidlu a úplně...
Dobrý den, Umí někdo najít na Ali? Koupila jsem v Lidlu a úplně mě to pohltilo 😍😍😍
Zdravím, chtěla bych se zeptat, co mám teďka dělat. V objednávkách se mi zobrazi…
Zdravím, chtěla bych se zeptat, co mám teďka dělat.
V objednávkách se mi zobrazily objednávky, které jsem já neobjednala. Vypadají zaplacené, ale ode mě z...