Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 435

Diskuze

Něco pro dámičky nechci si kupovat predrazene prstynky dosel v celku rychle, se…

Něco pro dámičky😁 nechci si kupovat predrazene prstynky dosel v celku rychle, sedi krasne neloupe se a nezelena diky potu👍🏻 CZK 14.29 ...

Ahoj, netusite jak to bude v pripade vyrobku ktery cinan posila z cinskych sklad…

Ahoj, netusite jak to bude v pripade vyrobku ktery cinan posila z cinskych skladu, maji evidentne vyssi hodnotu nez 22eur a je u nich...

Zdravím, takže pokračování – balíček objednán 7.2. a dle sledování ho prodejce p…

Zdravím, takže pokračování - balíček objednán 7.2. a dle sledování ho prodejce předal a od 9.2. je v Číně v nějakém skladu. Od té...

Zdravím, je ještě nějaká šance, že zásilka dorazí? Objednáno 4.2, ale vidím, že…

Zdravím, je ještě nějaká šance, že zásilka dorazí? Objednáno 4.2, ale vidím, že tam je psáno, že se zboží vrací prodejci. Přišlo někomu...

Ahoj, prosim o radu jak postupovat? Zasilka nedorazila, otevrel jsem spor. Napsa…

Ahoj, prosim o radu jak postupovat? Zasilka nedorazila, otevrel jsem spor. Napsal mi, at mi dam jeste 15 dni zda zasilka nedorazi, kde jsem...

Zdravím , chci se zeptat zda někdo neví jak se odebere karta z aplikace...

Zdravím , chci se zeptat zda někdo neví jak se odebere karta z aplikace v mobilu ? Vždycky to tam bylo a ted to...

Dobrý den, mám otázku ohledně slučování zásilek. Minulý týden jsem udělala někol…

Dobrý den, mám otázku ohledně slučování zásilek. Minulý týden jsem udělala několik objednávek, aby pokud možno stihly dorazit před 1.7., u všech jsem si...

Dobrý den, má někdo prosím zkušenost… Objednala jsem cca p…

Dobrý den, má někdo prosím zkušenost... Objednala jsem cca před 14 dny imitaci kosmetického kufříku pro dceru. Včera jsem měla stav objednávky zrušen. Dnes...

Nevíte, jestli jde někde na stránkách „zaškrtnout“ pouze obchody s EU sklady?

Nevíte, jestli jde někde na stránkách "zaškrtnout" pouze obchody s EU sklady?

Objednání z Polska přišlo z ČR za tři dny

Objednání z Polska přišlo z ČR za tři dny