Zdravim, nemám s tým skúsenosť.. dnes som omylom ťukla a zaplatila šaty ktoré so…
Zdravim, nemám s tým skúsenosť.. dnes som omylom ťukla a zaplatila šaty ktoré som nechcela. Chcela som kúpiť u rovnakeho predajcu , ale...
Ahoj chci se zeptat objednala jsem na začátku března kratasi, že měli přijít za...
Ahoj chci se zeptat objednala jsem na začátku března kratasi, že měli přijít za týden No do dnes se objednávka nijak nehla jen...
Prosím nechával jste někdo proclít jako OSVČ?
Prosím nechával jste někdo proclít jako OSVČ?
Dobrý den, chtěla bych poprosit, slečnu nebo paní co jsem dávala bezkontakní tep…
Dobrý den, chtěla bych poprosit, slečnu nebo paní co jsem dávala bezkontakní teploměr, že je sním spokojená,nemohu dohledat a jméno nevim😔Je to pár...
Tak jsem tady s dalším dotazem. Tentokrát mi jde o balíčky, které posílá většino…
Tak jsem tady s dalším dotazem. Tentokrát mi jde o balíčky, které posílá většinou Cainiao a mám pocit, že všechny jdou přes Belgii (BP)....
Smart watch lemfo se vybilly a nejdou nabít ani zapnout. 2x jsem je nabil...
Smart watch lemfo se vybilly a nejdou nabít ani zapnout. 2x jsem je nabil normálně. Nabíječka funguje. Nějaké rady?
Dobrý den přeji všem. Dávám sem odkaz na pěknou praktickou věc. Objednávala jsem…
Dobrý den přeji všem. Dávám sem odkaz na pěknou praktickou věc. Objednávala jsem jako dárek, jde využít jako podložka pod hrnec nebo košík na...
Ahoj ve spolek, Jakto že mi zboží z nizozemská podléhá celnímu odbavení?
Ahoj ve spolek, Jakto že mi zboží z nizozemská podléhá celnímu odbavení?
Ahoj. Chtěla bych vás poprosit, zda by byl někdo úspěšnější v hledání potahu viz…
Ahoj. Chtěla bych vás poprosit, zda by byl někdo úspěšnější v hledání potahu viz. foto. Přes aplikaci mi to našlo spoustu podobných věcí nebo...
Neviděl někdo tuto hračku na ALI? Nepodařilo se mi dohledat… Web na mě působí…
Neviděl někdo tuto hračku na ALI? Nepodařilo se mi dohledat... Web na mě působí, že jen draze přeprodává produkty z číny...