Děvčata,hoďte mi ověřený odkaz na pěkné tulipány a jakékoliv…
Děvčata,hoďte mi ověřený odkaz na pěkné tulipány a jakékoliv květinové dekorace , děkuji moc ❤️
Dobrý den, může mi tu nějaká maminka doporučit kalhoty s lac…
Dobrý den, může mi tu nějaká maminka doporučit kalhoty s laclem, které mají na nohavicich manžety, aby se nohavice nevyhrnovali. Nevím jestli hledám špatně,...
Zdravim , neobjednaval nekdo pyzama ? Nasla jsem super ale d…
Zdravim , neobjednaval nekdo pyzama ? Nasla jsem super ale docela drahé postovne :(
Dobrý den, můžete mi prosím poradit? Tuto obj. mi stornoval…
Dobrý den, můžete mi prosím poradit? Tuto obj. mi stornovali a dnes tam mám tento status. Co to prosím znamena?
Dnešná pošta košík na (nielen) kvety. Odkaz € 6,21 45%OF…
Dnešná pošta 😊 košík na (nielen) kvety. Odkaz ⬇️ € 6,21 45%OFF | Household Storage Foldable Natural Seagrass Woven Storage Basket Pot Garden...
Objednaná hned ta první. Je moc krásná na fotce tak pěkná n…
Objednaná hned ta první. Je moc krásná 👌 na fotce tak pěkná není jak v reálu 😊 CZK 177.59 35%OFF | VIDMID Girl...
Dcera se jmenuje Mia a má pohádku ráda Mia a já. Let’s shop…
Dcera se jmenuje Mia a má pohádku ráda Mia a já.😊❤️ Let's shop together on AliExpress with new user coupons Your CZK 22.59 in...
Doporučuji CZK 38.18 25%OFF | 6pcs Rainbow Gradient Unico…
Doporučuji 😊 CZK 38.18 25%OFF | 6pcs Rainbow Gradient Unicorn Party Balloon 32 inch Number Birthday Party Decorations Kids Unicorn Party Wedding Balloons...
Zdravím, rád bych se zeptal. Když vám nepřijde objednávka. Po době otevřete spo…
Zdravím, rád bych se zeptal. Když vám nepřijde objednávka. Po době otevřete spor. Dostanete peníze zpět. A v ti chvíli vám napíše číňan. “Že...