Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 484

Diskuze

Zdravím prosím máte odkaz na slavnostní šaty pro dceru vel 9…

Zdravím prosím máte odkaz na slavnostní šaty pro dceru vel 98. Nebo neprodává někdo děkuji pěkně. Chtěla bych i obruč aby vypadaly slavnostně.

Dobrý den, objednával někdo z vás umělý eucalyptus? Prosím p…

Dobrý den, objednával někdo z vás umělý eucalyptus? Prosím popřípadě o odkaz, děkuji

Ahojky holky, prosím máte některá magneticky řasy. Jaky by j…

Ahojky holky, prosím máte některá magneticky řasy. Jaky by jste doporučily?

Hezký den sháním pro dceru plysaka Everest z Tlapkove patrol…

Hezký den sháním pro dceru plysaka Everest z Tlapkove patroly, ale ráda bych větší než 20 cm. Neviděl někdo prosím? 🙏

https://www.aliexpress.com/item/4001042348520.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dWH3DxB&fbclid=IwAR0ViU8gu_Zr4B4EFQEl0dcpNF1PrDFgt3Si_cnAMphDjtcEtMdDaYIFVpg

Holky nedávno některá schanela plavky na chlapečka BB na Ali…

Holky nedávno některá schanela plavky na chlapečka BB na Ali jsem nenašla ale dnes je objevila na Megaknihy.cz

Tyjo holky, nedávno jste tady chvalily legíny z Ali, no tak …

Tyjo holky, nedávno jste tady chvalily legíny z Ali, no tak jsem to zkusila taky, vzala jsem asi 3... Teď mi jedny přišly a...

Kupoval prosim nekdo na Ali rekvizity k newborn foceni (plet…

Kupoval prosim nekdo na Ali rekvizity k newborn foceni (pletena cepicka, medvidek, zavinovaci wrap,..)? Budu rada za tipy a overene odkazy 🙏😊 Foto ilustracni ...

Krásné ráno , neobjednaval jste někdo UV lampu na nehty a js…

Krásné ráno 🌄, neobjednaval jste někdo UV lampu na nehty a jste opravdu spokojeni? Nebo to nema cenu 🤷🏻‍♀️ pls za tip 🙏🏼

Poradí mi tu někdo ze zkušených mámin :) ?? Z Ali chci objed…

Poradí mi tu někdo ze zkušených mámin :) ?? Z Ali chci objednávat prve ,pro dceru má vel 122 jakou mám objednávat vel. Na...