Prosím mám dotaz.. Objednával někdo aktovku nebo nějaké ško…
Prosím mám dotaz.. Objednával někdo aktovku nebo nějaké školní potřeby?
Prosim o tipy na vybaveni detskeho pokojicku. Cokoliv, budem…
Prosim o tipy na vybaveni detskeho pokojicku. Cokoliv, budeme vybavovat od nuly. Dve holcicky 2,5roku. Tapeta, pekne doplnky, proste cokoliv vas napadne. Pěkný ...
Objednaval jste nekdo neco do detske kuchynky, prosim?
Objednaval jste nekdo neco do detske kuchynky, prosim?
tak že nebudu platit DPH a CLO
tak že nebudu platit DPH a CLO https://www.aliexpress.com/item/1005001813509257.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.4ce56fb0wIV2ts&ad_pvid=202012291143086935218873964000001033423_1&s=p&fbclid=IwAR1elYBhRA6quk7YEL3vFT9I6C4o6w9-xQGJBa2A1-jwRnp293cNxnQcu0k
Doporučení na nějaký pěkný botky na jaro pro dvouletého prck…
Doporučení na nějaký pěkný botky na jaro pro dvouletého prcka na ven? 😊👀
Nedávno jsem tu psal,že Česká pošta má problémy s logistikou…
Nedávno jsem tu psal,že Česká pošta má problémy s logistikou.Byl jsem odkázán na brigádní výpomoc na svoje depo 🙂 Tak se prosím podívejte na...
Maminky nekupovala jste některá?? CZK 125.68 30% Off | Sm…
Maminky nekupovala jste některá?? 🙂 CZK 125.68 30% Off | Smart 360 Degrees XaoMi U Electric Toothbrush Kids Silicon Automatic Ultrasonic Teeth Tooth...
Dobrý dne měla bych dotaz máte někdo ověřený odkaz na lego H…
Dobrý dne měla bych dotaz máte někdo ověřený odkaz na lego Harry Potter ? Děkuji 🙏
Dobry den. Prosim o odkazy sukynek, legin do skolky a kosi…
Dobry den. Prosim o odkazy sukynek, legin do skolky a kosil pro dceru 5,5let, dekuji.
Dobrý den, dodávám si odvahy a prosím o radu. Objednala jsem…
Dobrý den, dodávám si odvahy a prosím o radu. Objednala jsem si od Číňana chytré hodinky. Přišly, ale návod jaksi chybí. Poradil by mi...