Kupoval někdo aroma difuzér? Recenze? Odkaz? Díky..
Kupoval někdo aroma difuzér? Recenze? Odkaz? Díky..
Puzzle pro nejmensi ,vazne moc fajn Let’s shop together on…
Puzzle pro nejmensi ,vazne moc fajn 🙂 Let's shop together on AliExpress with new user coupons Your CZK 21.95 in coupons are here!https://a.aliexpress.com/_mOh7AmZ
...
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli můžu něco dělat s tí…
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli můžu něco dělat s tím když mi z Aliexpress objednávka nevyhovuje...objednala jsem lego Duplo kulickodraha došlo lego...
Milé maminky. Prosím, objednávala jste některá dům pro Barbi…
Milé maminky. Prosím, objednávala jste některá dům pro Barbie ? V odkazu mi vyskakuje šílená cena (i na české poměry :-)) a jiný mi...
Hezký den. Měla bych jeden dotaz. Chtěla bych objednat vodov…
Hezký den. Měla bych jeden dotaz. Chtěla bych objednat vodovodní baterii. Cena je 1700. Jak je to prosím se clem. Kdy se dozvím, kolik...
Dobrý večer. Přes jaké stránky vyhledáváte balíčky?
Dobrý večer. Přes jaké stránky vyhledáváte balíčky?
Prosím o tipy na dámské leginy, nějaké barevné :-) Lupou jse…
Prosím o tipy na dámské leginy, nějaké barevné :-) Lupou jsem nic moc nenašla 🤓 Děkuji ❤️
Dobré ráno, potřebuju poradit prosím… Přišla mi tato zpr…
Dobré ráno, potřebuju poradit prosím... Přišla mi tato zpráva, tak nějak jsem pochopila, že zboží nemaj a pokud bych ho chtěla, musím doplatit 3...
# **Moje dovolená :-). ** Holky od středy 16/12 zavírám esho…
# **Moje dovolená :-). **
Holky od středy 16/12 zavírám eshop, takže nebudu fungovat ani pro objednávky a SZ na skupině :-). Pokud cokoliv potřebujete...
Holky prosím, spor se nedá otevřít dřív, než uplyne doba dod…
Holky prosím, spor se nedá otevřít dřív, než uplyne doba dodání? Pokud ano, prosím jak?