Holky co to znamena? Chapu dobre ze prodejce my nechce vrati…
Holky co to znamena? Chapu dobre ze prodejce my nechce vratit penize? Prisel my ten kycovity retizek misto dvou sad lega u jednoho my...
Ahoj náhodou někdo lego Duplo popeláře už je nemají a malej…
Ahoj náhodou někdo lego Duplo popeláře 👏 už je nemají a malej je hrozně chce 🙈💪 děkuji
Ahoj náhodou někdo figurku Deadpool, Hawke a Black Widow? N…
Ahoj náhodou někdo figurku Deadpool, Hawke a Black Widow? Nezbavuje se někdo?Aby měli 30 cm cca díky
Zkusím tady, třeba budu mít štěstí Nemáte prosim někdo náho…
Zkusím tady, třeba budu mít štěstí ☺️ Nemáte prosim někdo náhodou figurku z Avangers Flash? Ideálně tu 30cm.. synovec si ji přeje a nedaří...
Zdravím, mám takový dotaz. Již od 21.11.2020 mám zásilku na …
Zdravím, mám takový dotaz. Již od 21.11.2020 mám zásilku na vyměňovací poště v Praze. Chci se zeptat, jestli máte nějakou zkušenost, že by šlo...
holky nemáte některá na prodej šaty Anny,potřebovala bych pr…
holky nemáte některá na prodej šaty Anny,potřebovala bych pro neteř velikost ta 122
Dobrý den, objednávala jsem z AI a až pozdě jsem si všimla, …
Dobrý den, objednávala jsem z AI a až pozdě jsem si všimla, že mám zadanou starou adresu, zásilky už odešly. Řešili jste někdo s...
Dobrý den,můžu taky poprosit o radu,objednávám několik let,a…
Dobrý den,můžu taky poprosit o radu,objednávám několik let,ale s tímhle jsem se ještě nesetkala 😊 je tam něco s infolinkou,ale víc z toho nevím...
Jdu s recenzí na tak trochu jiný pásek do kalhot. Syn je hro…
Jdu s recenzí na tak trochu jiný pásek do kalhot. Syn je hrozný hubeňour, takže mu skoro všechny kalhoty padají. Na zkoušku jsem objednala...
Zdravim zeny. Hledala jsem na Ali nejaky nalepky na nehty pr…
Zdravim zeny. Hledala jsem na Ali nejaky nalepky na nehty pro dceru a vyskakalo na me spousty takovychto v odkazu. Zalibily se mi pro...