Dorazil krásný dáreček po schválení přidám odkaz malá bude n…
Dorazil krásný dáreček po schválení přidám odkaz malá bude nadšená ❤
Krásné tetování po schválení přihodím odkaz
Krásné tetování po schválení přihodím odkaz
Dobry den, 14.10. jsem objednala detsky fotak a do dnes nepr…
Dobry den, 14.10. jsem objednala detsky fotak a do dnes neprisel a sledovani se ani nehlo. Poradite mi co s tim? Jeste se mi...
Prosím o radu, potřebovala bych koupit věc za cca 5000,- Jak…
Prosím o radu, potřebovala bych koupit věc za cca 5000,- Jak je to clem, dph... , když půjde zboží z českého, španělského nebo belgického...
Ahoj, jdu za Vami zkusit stesti. Pred rokem jsem objednala d…
Ahoj, jdu za Vami zkusit stesti. Pred rokem jsem objednala dcerce na Ali lego fialovy, patrovy hrad. Bohuzel jsem ztratila navod. Nenajde se tu...
Dobrý den, milé maminky. Jdu zkusit štěstí sem. Mohu vás …
Dobrý den, milé maminky. Jdu zkusit štěstí sem. Mohu vás poprosit o tipy na nákup? Diskusi jsem pročetla, ale spíše tu...
Z aliexpressu na baby born 43cm
Z aliexpressu na baby born 43cmhttps://www.aliexpress.com/item/33050402472.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dD12ZB&fbclid=IwAR0oM9WHDGHAwwNdgCImTTRoViSNvsqG0-P2qHsPFV0vr_KNmkLsO3plTg4
Dobrý den, prodávám Lego z Ali. Je nerozbalene, ale neobsahu…
Dobrý den, prodávám Lego z Ali. Je nerozbalene, ale neobsahuje ty figurky, kvůli kterým jsem to hlavně objednávala. Odkaz na produkt od tohoto...
Dobrý večer. Prosím objednával někdo létající vílu? Google m…
Dobrý večer. Prosím objednával někdo létající vílu? Google moc nenapověděl. Vůbec nevím jak na ni. Někde ukazují, že vzlétne z nějakého nástavce. Ten já...
Damy, neviete prosim co s tym, ked mam parcel handled? Dakuj…
Damy, neviete prosim co s tym, ked mam parcel handled? Dakujem UG768859967BE