Holky nevite jak poznam od jakeho prodejce my prisel balicek…
Holky nevite jak poznam od jakeho prodejce my prisel balicek? Prislo my bouzel neco co sem neobjednala a nevim od koho cislo ci...
Dnes přišly synovi do pokojíčku tyto nádherné povlaky na pol…
Dnes přišly synovi do pokojíčku tyto nádherné povlaky na polštář🦊🐻. Příjemný materiál, jsem nadšená. Odkaz v komentáři😊
Dobrý den, nemáte náhodou někdo doma nevyužité tyto sněhulák…
Dobrý den, nemáte náhodou někdo doma nevyužité tyto sněhuláka na příbory? Potřebovala bych 2 ideálně 3...měl byste někdo na prodej?
Zdravím, prosím můžete mi poradit… Už v polovině října jse…
Zdravím, prosím můžete mi poradit... Už v polovině října jsem objednávala balíček. Od 21.11. u sledování balíčku píšou, že je na vyměňovací poště v...
Dnes přišly pro mladší dcerku, doporučuji. Objednáno přesně …
Dnes přišly pro mladší dcerku, doporučuji. Objednáno přesně před měsícem. Celkem vše za 275 Kč. https://www.aliexpress.com/item/4000792522983.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.754e4c4d9ipjdR
Dobrý den, co tohle prosím znamená a co s tím? Proč byla zás…
Dobrý den, co tohle prosím znamená a co s tím? Proč byla zásilka zrušena?
Dobrý večer,objednával jste někdo vánoční světýlka ven nebo …
Dobrý večer,objednával jste někdo vánoční světýlka ven nebo dovnitř?
Můžu doporučit pro všechna dítka kterým se líbí blesk McQuee…
Můžu doporučit pro všechna dítka kterým se líbí blesk McQueen. Auta došla za 14 dní 👍 CZK 248.91 31%OFF | 7PCS/Set...
Prosím o radu. Skončila mi platnost karty. Potřebuji zadat n…
Prosím o radu. Skončila mi platnost karty. Potřebuji zadat novou. Ali po mně chce CVV mám pouze CVC2 a to má 4 čísla, ale...
Dnesni posta:halenka pro tchyni . Moc hezka ( material takov…
Dnesni posta:halenka pro tchyni . Moc hezka ( material takovy ten silon :() a hracka do vody