Prosím, potřebovala bych poradit, nejsem moc zaběhla v aliex…
Prosím, potřebovala bych poradit, nejsem moc zaběhla v aliexpressu, před měsícem jsem objednala balíček psali tam, že jde koupit z Česka a bude tu...
Objednáno 26.10 dorazilo 27.11 akorát tak tak do adventního …
Objednáno 26.10 dorazilo 27.11 akorát tak tak do adventního kalendáře :-) Z tohto stejného odkazu ještě objednáno další lego Minecraft a lego Ninjago .....
Doporučuji Drží vše pevně na sobě. Ani jeden dílek nechyb…
Doporučuji 👌 Drží vše pevně na sobě. Ani jeden dílek nechyběl. https://es.aliexpress.com/item/33012020792.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.274263c0aDSvKx
Objednáno v říjnu :) spokojená je to větší velikost
Objednáno v říjnu :) spokojená je to větší velikost
Krásný den :) prosím pěkně, objednávali jste si někdo „hubel…
Krásný den :) prosím pěkně, objednávali jste si někdo "hubelino"? CZK 267.08 54%OFF | 77-308PCS Marble Race Run Big Block Compatible Duploed Building...
Ahojky:) dnes nam prisly tyto uzasne botky ,jenze velike :(n…
Ahojky:) dnes nam prisly tyto uzasne botky ,jenze velike :(nematenekdo na vymenu? Velikost psana 20(14cm ) potrebujem stelku 12cm
Ahoj holky hledacky:) jsem lopata, nepomohl by mi někdo naj…
Ahoj holky hledacky:) jsem lopata, nepomohl by mi někdo najít Nalepky na zeď tlapkovou patrolu? Potřebovala bych nějaké větší, ať to není jako...
Dnes dorazily z 11.11 krásné náušnice stříbrné naložím si je…
Dnes dorazily z 11.11 krásné náušnice stříbrné naložím si je od manžela k Ježíšku. Odkaz vložím po schválení ☺
Krásný večer objednáno 11.11.2020 a dorazilo minulý týden . …
Krásný večer objednáno 11.11.2020 a dorazilo minulý týden . Šaty nádherné 😊
Záložky do našich večerních pohádek, i jako dárek. Jsou nap…
Záložky do našich večerních pohádek, i jako dárek. 😂 Jsou naprosto bombištózní! 😂🤩 Jsem zvědavá, co na to řekne mládě až je uvidí. 🙈😂
...