Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 518

Diskuze

Objednává někdo softshellové látky na aliku? Zajimala by mě …

Objednává někdo softshellové látky na aliku? Zajimala by mě pruzna softshellova latka. Prosim o odkaz🙏 Vyplatí se to vůbec?

Dobry den, prosim mam dotaz. Delala jsem storno dvou veci ih…

Dobry den, prosim mam dotaz. Delala jsem storno dvou veci ihned po objednani (kazda vec za 1000), omylem jsem objednala neco jineho, nez jsem...

Pekny den, dnes na me vyskocila reklama techto koberecku na …

Pekny den, dnes na me vyskocila reklama techto koberecku na ali, jenze je tam nemuzu dohledat. Byla to krabice asi s ruskym nazvem. Netusite...

Prosím vas nemá doma některá už nepotřebný obleček k 1naroze…

Prosím vas nemá doma některá už nepotřebný obleček k 1narozeninam pro holku na 13.12 prosím

Prosím může mi někdo dohledat balíček kde se nachází? UG787…

Prosím může mi někdo dohledat balíček kde se nachází? UG787935017BE Jde už skoro dva měsíce, děkuji.

Holky prosím poraďte 17.11.jsem ze Španělského skladu objedn…

Holky prosím poraďte 17.11.jsem ze Španělského skladu objednala teploměr a pořád nic ani se mi nic neděje na dopravě a nemůžu to nikde dohledat...

Hezky den. Mam dve otazky. 1. Objednala jsem detske rousky,…

Hezky den. Mam dve otazky. 1. Objednala jsem detske rousky, zvolila jsem odeslani z CR, ale podle cisla balicku to odeslali z Ciny. Prodejci...

Hezký večer, chtěla jsem poprosit. Jednou mi tady paní vyhle…

Hezký večer, chtěla jsem poprosit. Jednou mi tady paní vyhledavala zásilku z Ali a bylo to i česky, nevíte někdo prosím? Nevím zda to...

Ahoj holky, chtěla bych poprosit o radu. Přišel mi tablet, a…

Ahoj holky, chtěla bych poprosit o radu. Přišel mi tablet, ale s rozbitou obrazovkou. Kontaktovala jsem prodejce a on mi napsal toto: Dear. Our...

Prosím můžete mi poradit? Prodejce mi poslal zprávu. Jestli …

Prosím můžete mi poradit? Prodejce mi poslal zprávu. Jestli jsem to dobře přeložila, tak se mu balík vrátil a mám mu poslat číslo účtu...