Andy Vesela jak je to prosím vás eventuálně s DPH, když zbož…
Andy Vesela jak je to prosím vás eventuálně s DPH, když zboží je cca 10 euro a doprava třeba 13 euro? To mají taky...
Objednaní 3.11 dneska jsou doma poslední nákup jsem udělala…
Objednaní 3.11 dneska jsou doma 🤩 poslední nákup jsem udělala 10.11 tak snad vše dorazí 🙏
Ahoj holky, musím říct, ze jsem nadšena dodání 20 dnů, pošt…
Ahoj holky, musím říct, ze jsem nadšena 🤗😍 dodání 20 dnů, pošta zas nestíhá. Pokud bude někdo chtít, vložím odkaz.
Co s timhle nevite
Co s timhle nevite
Nevite, prosim, jak dlouho zbozi vetsinou lezi na vymenovaci…
Nevite, prosim, jak dlouho zbozi vetsinou lezi na vymenovaci poste? Z Ciny to slo supem a ted to tyden uz lezi v Praze 🙄
...
Holky, fake lego Duplo, že sedí, už vím. Ale jsou v těch vel…
Holky, fake lego Duplo, že sedí, už vím. Ale jsou v těch velkých balení 120ks a více pouze kostky, nebo i jiné, třeba hlavy...
Dobry den. Kdy mi prosim budou vraceny penize? Poprve se mi …
Dobry den. Kdy mi prosim budou vraceny penize? Poprve se mi stalo neco takoveho a zrovna u drahe veci.. 🤦♀️ Dron mel byt odeslan...
Dobrý den, neobjednával někdo česací hlavu s pravými vlasy? …
Dobrý den, neobjednával někdo česací hlavu s pravými vlasy? Je to vůbec na aliexpressu? Děkuji
Dobry vecer, objednavam tete pro sestrinici LOL karavan..cen…
Dobry vecer, objednavam tete pro sestrinici LOL karavan..cena s postou je plus minus 1000,- mam nekam psat s prosikem, aby urcil mensi castku a...
omylem jsem odklikla , ze jsem zbozi obdrzela, ale neobdrzel…
omylem jsem odklikla , ze jsem zbozi obdrzela, ale neobdrzela a vubec nevim co ted, jak dohledam cislo zasilky. muzete poradit dekuju