Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 522

Diskuze

Andy Vesela jak je to prosím vás eventuálně s DPH, když zbož…

Andy Vesela jak je to prosím vás eventuálně s DPH, když zboží je cca 10 euro a doprava třeba 13 euro? To mají taky...

Objednaní 3.11 dneska jsou doma poslední nákup jsem udělala…

Objednaní 3.11 dneska jsou doma 🤩 poslední nákup jsem udělala 10.11 tak snad vše dorazí 🙏

Ahoj holky, musím říct, ze jsem nadšena dodání 20 dnů, pošt…

Ahoj holky, musím říct, ze jsem nadšena 🤗😍 dodání 20 dnů, pošta zas nestíhá. Pokud bude někdo chtít, vložím odkaz.

Nevite, prosim, jak dlouho zbozi vetsinou lezi na vymenovaci…

Nevite, prosim, jak dlouho zbozi vetsinou lezi na vymenovaci poste? Z Ciny to slo supem a ted to tyden uz lezi v Praze 🙄 ...

Holky, fake lego Duplo, že sedí, už vím. Ale jsou v těch vel…

Holky, fake lego Duplo, že sedí, už vím. Ale jsou v těch velkých balení 120ks a více pouze kostky, nebo i jiné, třeba hlavy...

Dobry den. Kdy mi prosim budou vraceny penize? Poprve se mi …

Dobry den. Kdy mi prosim budou vraceny penize? Poprve se mi stalo neco takoveho a zrovna u drahe veci.. 🤦‍♀️ Dron mel byt odeslan...

Dobrý den, neobjednával někdo česací hlavu s pravými vlasy? …

Dobrý den, neobjednával někdo česací hlavu s pravými vlasy? Je to vůbec na aliexpressu? Děkuji

Dobry vecer, objednavam tete pro sestrinici LOL karavan..cen…

Dobry vecer, objednavam tete pro sestrinici LOL karavan..cena s postou je plus minus 1000,- mam nekam psat s prosikem, aby urcil mensi castku a...

omylem jsem odklikla , ze jsem zbozi obdrzela, ale neobdrzel…

omylem jsem odklikla , ze jsem zbozi obdrzela, ale neobdrzela a vubec nevim co ted, jak dohledam cislo zasilky. muzete poradit dekuju