Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 523

Diskuze

Dobrý den, prosím o radu. Objednáno na Aliexpress, odesláno …

Dobrý den, prosím o radu. Objednáno na Aliexpress, odesláno má být z GB, číslo: UG324297786GB. Zkoušela jsem zdejší odkazy, kde se zásilka nachází, ale...

Hlásím, že mi jde první balíček přes Belgii. Je to 7 dní a u…

Hlásím, že mi jde první balíček přes Belgii. Je to 7 dní a už je v Česku... neříkej hop, já vím. Ale překvapilo mě...

Holky našel by mi prosím někdo tuto čelenku

Holky našel by mi prosím někdo tuto čelenku

Dobrý den, koukala jsem přes lupu a nenašla…hledám „asi“ l…

Dobrý den, koukala jsem přes lupu a nenašla...hledám "asi" legíny či spodky pro syna místo punčocháčů, nějaké slabé, obyčejné. Děkuji za případné odkazy (prosím...

Dobry den, prosim, objednavam jiz nekolik let a toto mi tam …

Dobry den, prosim, objednavam jiz nekolik let a toto mi tam pisou poprve. Mate zkusenost, co s tim? Dekuji za pripadnou odpoved.

Dobrý den u jedné zásilky mám tento text ohledně aktuálního …

Dobrý den u jedné zásilky mám tento text ohledně aktuálního stavu objednávky ze dne 10.11.: Force majeure - item not delivered - further delivery...

Holky Pokud chcete poradit cokoliv s odeslanou zasilkou, a…

Holky 🙏🙏🙏 Pokud chcete poradit cokoliv s odeslanou zasilkou, automaticky PISTE k dotazu podaci cislo!!! Bez toho tezko poradime a rozhodne nemohu denne prepisovat...

Pekny vecer, prosim Vas, terminem parcelshop maju namysli po…

Pekny vecer, prosim Vas, terminem parcelshop maju namysli postu? Na poste ziaden balik nemam totiz:/ Neviete, co v tomto pripade robit? Dakujem

Neodeslana objednavka. Zboží zakoupeno…no nicméně dopláce…

Neodeslana objednavka. Zboží zakoupeno...no nicméně doplácet 9$za dopravu nehodlám navíc.....takže prý mám zrušit objednávku ...když nezrusim. Stejně mi pak návratu peníze že?A ...

Dneska mi došly tyhle krásky, jsou TOP TOP TOP! Brala jsem o…

Dneska mi došly tyhle krásky, jsou TOP TOP TOP! Brala jsem o číslo větší a sedí perfektně, díky šněrování jsou vhodné na hubené i...