Dobrý den, neměl by někdo na prodej pyžama s hasičema nebo b…
Dobrý den, neměl by někdo na prodej pyžama s hasičema nebo bagrem ve vel. 122? Syn dneska povídal, že chce od Ježíška tyhle pyžamka...
Nekupoval jste nekdo tento stojan na korenky (byli jste spok…
Nekupoval jste nekdo tento stojan na korenky (byli jste spokojeni? Drzi to? Kupovali jste k tomu i nadoby?)?
Prodám tuto bundu. Je hezká, ale dcerce střihem nesedí. Veli…
Prodám tuto bundu. Je hezká, ale dcerce střihem nesedí. Velikost 110 odpovídá (I když jsem objednávala na 3 roky a to je úplně mimo),...
Hledám spolehlivý odkaz na Lego Bugatti Chiron. Pomůžete mi …
Hledám spolehlivý odkaz na Lego Bugatti Chiron. Pomůžete mi někdo?
Dobré ráno ….dotaz hlavně pro švadlenky.Máte nějaké vychyt…
Dobré ráno ....dotaz hlavně pro švadlenky.Máte nějaké vychytávky na šití co stojí za objednání.Já mám odkaz na patky (Janome), pruženky,elast.krajky ....
Prosím, nemá někdo zkušenost s takovými válenkami? Našel by …
Prosím, nemá někdo zkušenost s takovými válenkami? Našel by někdo takové nebo podobné? Růžové/stříbrné .. děkuji.
Nechcete si někdo objednat na aliexpressu kuřecí maso? Jistě…
Nechcete si někdo objednat na aliexpressu kuřecí maso? Jistě dorazí čerstvé... obchod prodává i vajíčka a mléko, kdyby měl někdo zájem. 🤣
Teď nevím zda Čína kopíruje Lidl, nebo to Lidl bere z Číny…..
Teď nevím zda Čína kopíruje Lidl, nebo to Lidl bere z Číny... 🤷♀️ CZK 2,040.04 | Children's Simulation Play House Set Girl Variety Kitchen...
Dobrý večer. Myslíte, že mi při objednávce teď stihne přijít…
Dobrý večer. Myslíte, že mi při objednávce teď stihne přijít dárek do Vánoc? A byl by tu někdo, kdo by byl ochotný mi ho...
Dobrý den, mohu se zeptat, když prodejce zatím neodeslal mou…
Dobrý den, mohu se zeptat, když prodejce zatím neodeslal mou objednávku (zbývají ještě 3 dny) musím si to hlídat, nebo mi automaticky vrátí peníze...