Dobrý den, mám dotaz :-) Prodejce mi bude vracet peníze za…
Dobrý den, mám dotaz :-) Prodejce mi bude vracet peníze za položku, a chce po mě PayPal účet. Poradíte prosím jaké číslo mu...
Holky neprodává někdo nebo neviděl někdo na alikovi- obal na…
Holky neprodává někdo nebo neviděl někdo na alikovi- obal na tablet ale rohy aby byli na gumičku? vel 7 - 8palců? Hledala jsem a...
Doporučuji adventní kalendář,který si naplnite dle Vašich pr…
Doporučuji adventní kalendář,který si naplnite dle Vašich predstav-hezke zpracování a celkem i rychle doručení (cca 14 dní,přišel mi přes GLS kurýra) CZK 94.99 ...
Maminky mam otázku..nekdy v září jsem si objednala vec a u t…
Maminky mam otázku..nekdy v září jsem si objednala vec a u té se mi ukazuje ze už je dorucena,pritom jsem nedostala ani zadny listek...
Dobrý den. Neprodáváte někdo černé krajkové šaty na těhotens…
Dobrý den. Neprodáváte někdo černé krajkové šaty na těhotenské focení? 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 nestihnou mi přijít..
Dobrý podvečer všem mám dotaz ohledně doručování nechala jse…
Dobrý podvečer všem😉 mám dotaz ohledně doručování nechala jsem si poslat několik balíčků a z nějakého mě záhadného důvodu musím chodit do zásilkovny dříve...
Milé maminky,nemáte některá zkušenost se stavebnicí jako je …
Milé maminky,nemáte některá zkušenost se stavebnicí jako je Geosmart,ale z Ali? Vše,co jsem našla,jsou mgt dílky o dost menší. Moc děkuji.🙏
Holky prosím nenarazili jste na Ali na záclonu s Toy story? …
Holky prosím nenarazili jste na Ali na záclonu s Toy story? 🙏
Dobrý den, uvažuji o učicí věži, ale protože se mi za ni nec…
Dobrý den, uvažuji o učicí věži, ale protože se mi za ni nechce dávat minimalně 1500 napadl mě aliexpress... ale at zadavam, co zadavam,...
Objednavate někdo ještě na Vánoce? Já se teď tak nějak probr…
Objednavate někdo ještě na Vánoce? Já se teď tak nějak probrala, že bych objednala Lego Simpsonovi, ale nevím, jaká je reálná šance, že přijde....