Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 542

Diskuze

Dobrý den jake hračky s prasatkem pepou jste zkoušeli objedn…

Dobrý den jake hračky s prasatkem pepou jste zkoušeli objednat? Dekuji za tipy

Krásný večer, dámy, prosím pěkně, nikdy jsem neřešila clo a …

Krásný večer, dámy, prosím pěkně, nikdy jsem neřešila clo a potřebovala bych poradit, jak to funguje ..? Čekám na tři balíčky, z nichž maximální...

Neviděl jste to někdo? Já viděla jen dřevěné….snad to je p…

Neviděl jste to někdo? Já viděla jen dřevěné....snad to je poznat🤦

Holky moc prosim nemate nekdo odkaz na tuto panenku z wish n…

Holky moc prosim nemate nekdo odkaz na tuto panenku z wish nemuzu najit moc dekuji

Ahojky. Nekupoval nekdo k obrazum ramy /platna ? Dosel mi ob…

Ahojky. Nekupoval nekdo k obrazum ramy /platna ? Dosel mi obraz budhy ale jen ciste bez ramu .

Ahoj maminky, dnes mi dosli PushUp legginy a som extra nadse…

Ahoj maminky, dnes mi dosli PushUp legginy a som extra nadsena, preto davam tip:) Doruceni trvalo 16dni a dorucila mi to Zasilkovna na adresu domov:) CZK...

Prosím vas,objednával nekdo z ali detske magnetky na lednici…

Prosím vas,objednával nekdo z ali detske magnetky na lednici? Nevím vubec pod čím hledat.

Dobré pondělí dopoledne. Dokážete mi prosím poradit. Minulou…

Dobré pondělí dopoledne. Dokážete mi prosím poradit. Minulou sobotu 17.10 sem objednávala tyto dva produkty. Bohužel to prodejce ještě neschválil. Psala jsem mu zprávy...

Dnes přišlo lego, objednání 3.10. Vypadá moc dobře. Vánoční …

Dnes přišlo lego, objednání 3.10. Vypadá moc dobře. Vánoční dárek tak recenze zatím nemám. Ale určitě bude radost. Odkaz dám do komentáře, cena cca...

Dobrý den Andy, mohu Vás poprosit o pomoc jak postupovat? My…

Dobrý den Andy, mohu Vás poprosit o pomoc jak postupovat? Myslím, že máte určitě zkušenosti. Objednala jsem si balík, který podle infa od prodejce...