Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 548

Diskuze

Krásný den, chtěla bych se prosím zeptat, zda jste někdo na …

Krásný den, chtěla bych se prosím zeptat, zda jste někdo na Ali kupoval tiskárnu k mobilu na pidi-fotky:) děkuju moc..

Dobrý den, poprosím o radu chci objednat lego za 29 $ jak je…

Dobrý den, poprosím o radu chci objednat lego za 29 $ jak je to s DPH? Děkuji za odpověď

Ahoj, prosím pokud mám napsáno Accepted by Last Mile Carrier…

Ahoj, prosím pokud mám napsáno Accepted by Last Mile Carrier, znamená že už je v místě doručení? Samozřejmě si to přeložím, ale doopravdy to...

Prosím o pomoc. Sháním obal na Xiaomi Redmi Note 8T, ale aby…

Prosím o pomoc. Sháním obal na Xiaomi Redmi Note 8T, ale aby šel dát na pasek. Děkuji moc

Poptávám tyto šaty vel. 2-3 roky, nemá někdo? děkuji

Poptávám tyto šaty vel. 2-3 roky, nemá někdo? děkuji

Nedávno jsem se ptala na zkušenosti s magnetickou stavebnicí…

Nedávno jsem se ptala na zkušenosti s magnetickou stavebnicí. Objednala jsem velké balení podle odkazu níže. Objednáno 26.9. , prodejce mi psal, že dopravce...

Jak poznám od koho je balíček nebo ktery to je. V aplikaci m…

Jak poznám od koho je balíček nebo ktery to je. V aplikaci mam tri objednávky stejného zboží a nevim,kterou potvrdit. Podle cisla (nahoře) to...

Dnes jsem zůstala jak opařená když mi volali, že mi vezou ba…

Dnes jsem zůstala jak opařená když mi volali, že mi vezou balíček. Nechápala jsem🤣objednáno 8.10.odkaz v komentáři

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda-li nemáte s tím zkušeno…

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda-li nemáte s tím zkušenost. Najdu si věc, stránky mám v češtině, platí se tam poštovné. Dám si...

Nemáte někdo prosím odkaz na komponenty k lego kolejím a vla…

Nemáte někdo prosím odkaz na komponenty k lego kolejím a vlakům?(tunely, mosty, přejezdy...)