Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 562

Diskuze

Vsechny zdravim..nenarazily jste na tyto omalovanky? Dostali…

Vsechny zdravim..nenarazily jste na tyto omalovanky? Dostali jsme par stranek, ale nedari se mi googlit ani v CR :(. Kdyz je vybarvite, ukazi se...

Dobrý den, objednaval jste nekdo lego Friends a dal mi ověře…

Dobrý den, objednaval jste nekdo lego Friends a dal mi ověřený odkaz nebo neprodavate? Dekuju

Ahoj neprodává někdo lego Duplo hasiči nebo policejní stanic…

Ahoj neprodává někdo lego Duplo hasiči nebo policejní stanici? Díky sháním pro kamarádku

Nemáte někdo k prodeji dětské kravaty??

Nemáte někdo k prodeji dětské kravaty??

Poradi mi, prosim nekdo? U objednavky mam jen sledovani, ale…

Poradi mi, prosim nekdo? U objednavky mam jen sledovani, ale potvrzeni prijeti ani zruseni objednavky tam neni. Jeste se mi to nestalo

Máte někdo takové myšky v domečku? Plánuji na Vánoce, tak zd…

Máte někdo takové myšky v domečku? Plánuji na Vánoce, tak zda materiál je ok příjemný? Budu ráda za zkušenost https://www.aliexpress.com/item/4000808413612.html?gps-id=pcStoreJustForYou&scm=1007.23125.137358.0&scm_id=1007.23125.137358.0&scm-url=1007.23125.137358.0&pvid=c03687cb-be73-43fb-a0d4-552f75c7dcea&spm=a2g0o.store_home.smartJustForYou_919935806.9

Ahoj náhodou někdo potahy na židle 4 kusy nemá? Díky a hezký…

Ahoj náhodou někdo potahy na židle 4 kusy nemá? Díky a hezký den

Holky, prosím o typy na drobnosti do adventniho kalendáře pr…

Holky, prosím o typy na drobnosti do adventniho kalendáře pro holčičku. Děkuji

Zdravím, prosim ma ali nejakou historii objednavek? Kdyz si …

Zdravím, prosim ma ali nejakou historii objednavek? Kdyz si najedu na orders, tak je tam vsechno. To co prijde odkliknu, ohodnotim a smazu. Dohledam...

HOLKY kdo mi psal sz, vyresim zitra. Citim se od vcera na ho…

HOLKY kdo mi psal sz, vyresim zitra. Citim se od vcera na houby😭😢. Zitra uz mi bude urcite lepe 🤘. Jen nachlazeni.