Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 563

Diskuze

Auto na ovládání přišlo že Španělska za 7 dní cena s poštou …

Auto na ovládání přišlo že Španělska za 7 dní cena s poštou 500 vřele doporučuji

Zdravím,prosim co znamená hlavně ta druhá fotka? To první sn…

Zdravím,prosim co znamená hlavně ta druhá fotka? To první snad ještě dojde,ale to druhé je zrušené?? Díky za odpověď 😉

Maminky, mam tu jeden uplne novy fusak. PC 1350,- Nabízím z…

Maminky, mam tu jeden uplne novy fusak. PC 1350,- Nabízím za 1100,- vč zasilkovny

Přeji krásný den, chtěla bych dětem objednat set triček. Ale…

Přeji krásný den, chtěla bych dětem objednat set triček. Ale nějak jsem nepochopila, aby mi opravdu dobře přišli popisky. Velký bratr, malá sestra. Je...

Zdravím, mohu doporučit i tohle letadlo. Zavírání letadla ni…

Zdravím, mohu doporučit i tohle letadlo. Zavírání letadla nic moc,ale drží :) Přišlo do měsíce https://it.aliexpress.com/item/4000525537602.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.64ca4c4d920Zl0

Koupím na ali kozesinu na kocar? Umělou samozřejmě

Koupím na ali kozesinu na kocar? Umělou samozřejmě 😀

Kupoval ste nekdo ? Chtela bych aby ale bylo co nejvetsi. Vy…

Kupoval ste nekdo ? Chtela bych aby ale bylo co nejvetsi. Vyplatilo se uz koupit tady radeji v Cr? Maly ho zboznuje. Diky za...

Zdravím maminky, mohly byste mi prosím poradit, jak funguje …

Zdravím maminky, mohly byste mi prosím poradit, jak funguje nosící oblečení? Myslela jsem, že je dítě v nosítku/šátku a bunda se zapne přes oba....

Zdravím maminky, mohly byste mi prosím poradit, jak funguje nosící oblečení? Myslela jsem, že je dítě v nosítku/šátku a bunda se zapne přes oba....