Prosím máte někdo zkušenost s nějakou žehličkou na obličej z…
Prosím máte někdo zkušenost s nějakou žehličkou na obličej z Alíku Díky Alča
Krásný den… Syn (2r) má období DINO. Máte prosím nějaké o…
Krásný den... Syn (2r) má období DINO. Máte prosím nějaké osvědčené odkazy? Mohou být i lego dinosauři... Děkuji :)
Nenašel jste někdo na Ali tohle?
Nenašel jste někdo na Ali tohle?https://www.facebook.com/106985620853307/posts/201978331354035/
Dobrý večer, má někdo zkušenost s objednáním písmenek? Dřeve…
Dobrý večer, má někdo zkušenost s objednáním písmenek? Dřevené, plastové... aby šlo poskládat jméno
Hezky den. Objednaval jste prosim nekdo podlozku pod zapekac…
Hezky den. Objednaval jste prosim nekdo podlozku pod zapekaci koralky? Mohu poprosit o recenze a odkaz? Moc dekuji
Zdravím všechny. Teď jsem uklízela v botníku a zhodnotila js…
Zdravím všechny. Teď jsem uklízela v botníku a zhodnotila jsem, že nutně potřebujeme nějaký organizér. Máte někdo zkušenost? Máme doma největší boty 43, nejmenší...
Holky, hledám podobnou hračku jen malinko větší 25cm a aby m…
Holky, hledám podobnou hračku jen malinko větší 25cm a aby mluvila... Dcerka dostala takového jednorožce, říkal I love you... Ztratili jsme. Nemůžu nikde sehnat,...
Maminky prosím co kupujete za drobnosti do adventního kalend…
Maminky prosím co kupujete za drobnosti do adventního kalendáře pro chlapečky 2,5 roku a druhému bude 7 let. Děkuji :)
Krásný upršený den maminky neobjednávaly jste prosím některá…
Krásný upršený den maminky😊 neobjednávaly jste prosím některá nějaký domeček pro panenky? Mohu poprosit nějaká doporučení, recenze..? Děkuji 🏠👶💃🕴️🌞
Ahoj, nemáte prosím odkaz na dětské batohy s přezkou na hrud…
Ahoj, nemáte prosím odkaz na dětské batohy s přezkou na hrudníku? s ALI to moc neumím a nedaří se mi nic najít....děkuji