Dobrý den,kupoval jste už někdo hračky se spongebobem? Lego,…
Dobrý den,kupoval jste už někdo hračky se spongebobem? Lego,nějaké kostičky,figurky nebo tak? Nemáte typ? Děkuji
Damy, zozeniem niekde Elzovske boticky pre princezne? Na pod…
Damy, zozeniem niekde Elzovske boticky pre princezne? Na podpatku trpitive... Z Ali nestihnem objednat:/ Dakujem
Dobré ráno ženy. Chtěla bych dceři objednat nějaké šaty na v…
Dobré ráno ženy. Chtěla bych dceři objednat nějaké šaty na vánoční focení. Malá má 3 a půl roku. Nemusí být vánoční klidně aby se...
Dobrý večer, pokud někdo z vás plánuje objednat nějaké Vánoč…
Dobrý večer, pokud někdo z vás plánuje objednat nějaké Vánoční ozdoby z aliexpressu, přidávám pár fotek, co se chystám já objednat... Včetně šatiček a...
Dobrý večer, objednával prosím někdo tyto květy, samolepky n…
Dobrý večer, objednával prosím někdo tyto květy, samolepky na zeď ? Nemohu je na ali ani na wish najít, prosím o odkaz a recenzi...
Dobrý den maminky, rada bych dceri k vánocům objednala bazén…
Dobrý den maminky, rada bych dceri k vánocům objednala bazének s balónky. Chtěla bych ale ten bazenek textilní (ne nafukovací ani ten sustivy, jestli...
kupoval prosím někdo duplo prasátko Peppa?
kupoval prosím někdo duplo prasátko Peppa?
Nevím zda se mi objevil příspěvek prosím šlo by na Ali. sehn…
Nevím zda se mi objevil příspěvek prosím šlo by na Ali. sehnat tento terč dekuji
Holky, prosím, máte někdo zkušenost s nákupem bez zaplacení?…
Holky, prosím, máte někdo zkušenost s nákupem bez zaplacení? Řeším s jedním prodávajícím nedodané zboží a chtěla jsem od něj slevu na další věc,...
Vše nejlepší k svátku Andy Vesela ..
Vše nejlepší k svátku Andy Vesela 😊..