Zeptejte se nás cokoliv o Aliexpress a my vám pomůžeme

Domů Diskuze Strana 574

Diskuze

Holky prosím máte nějaké tapety/samolepky na zeď v obýváku z…

Holky prosím máte nějaké tapety/samolepky na zeď v obýváku z Ali? Mohla bych poprosit o inspiraci a případně i odkaz? Moc děkuji

Mám problém se zaplacením na Ali. Před 2 týdny jsem v poho z…

Mám problém se zaplacením na Ali. Před 2 týdny jsem v poho zaplatila a teď to pořád chce vše znovu zadávat a pak to...

Prosím objednávala jste některá narozeninovou výzdobu s Tla…

Prosím objednávala jste některá narozeninovou výzdobu s Tlapkovou patrolou? Scim jste Byl spokojene. A neviděla jste i některá narozeninové tričko s tlapkama. Dekuji:) ...

Hezký den, objednala jsem k legu duplo Mašinku Tomáše (na b…

Hezký den, objednala jsem k legu duplo Mašinku Tomáše (na baterie) , brala bych i jiné mašinky z této pohádky, ale nemůžu žádné...

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Nevíte pod jakým názvem…

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Nevíte pod jakým názvem bych mohla najít postroje pro pejsky Frenchie? Snažím se je najít ale marně :( Děkuji...

Zdravím maminky, prosím o nějaké odkazy na různé doplňky pro…

Zdravím maminky, prosím o nějaké odkazy na různé doplňky pro Baby Born 😁 děkuji 😊

Ahoj! Prosím, nemáte na prodej balónky s vločkami nebo tip, …

Ahoj! Prosím, nemáte na prodej balónky s vločkami nebo tip, kde koupit? Přišel mi balík, ale ze setu balónků přišel jen jeden s Elsou....

Ahoj, neprodáváte někdo prosím jakou koliv postavičku od Bin…

Ahoj, neprodáváte někdo prosím jakou koliv postavičku od Binga? :) děkuju

Prosím nemá někdo odkaz na toto lego tlapková patrola? Dekuj…

Prosím nemá někdo odkaz na toto lego tlapková patrola? Dekuji

Dobrý večer. Poslední mi nejde přidávat věci do košíku,jen…

Dobrý večer. Poslední mi nejde přidávat věci do košíku,jen rovnou platit, nevíte prosím proč? Vždy, když jsem na něco hezkého natrefila,tak jsem...